• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Jag skäms!

Hos polisen i Skåne finns det ett register på kringresande människor, dvs romer.  I registret finns förteckning över 4.000 personer varav ca 1.000 av dem är barn.

romer

Sjuk jävla inställning att skapa ett sånt register. Inställningen hos minst en polis men säkerligen flera även om man enbart kommer att offra en för det hela. Sjuk jävla inställning har vi ju sett tidigare hos det skånska poliserna.  Ett register som är baserat på vilken ras man tillhör. Ett register där man förs in för att man föds som rom och av ingen annan anledning som helst.

Ett sånt här register är inte bara olagligt det är något att skämmas för också. Hur faan tänker man när man startar ett sånt här register?  Samtidigt med den spirande rasismen, ett rasistiskt parti i riksdagen och mer och mer  “Vi och dem” bland tänket i Sverige blir man ändå inte förvånad.

Hur många fler liknande register finns det i Sverige?

Det bekräftas nu att det är EN polis som gjort registret, fantastiskt jobb, hur har hen hunnit?  Frågan uppstår också: hur många av poliserna har vetat om att det finns utan att slå larm? Samtliga poliser som har vetat om detta register utan att larma är skyldiga!

Jag läst Katitzi som barn och upprördes av hur de behandlades förr. Trodde i min enfald att det var något man slutat med men jag antar jag hade fel.

Svd, Svd, Svd, Svd, Svd, SvdDN, DN, DN, DN, DN, DN, DN, BT, BT, Skanskan, Skanskan, Blt, Blt, Bo, Bo, Bo, SR, SR, YA, YA, TT, HD, HD, NV, HBL, KB, KB, Metro, Metro, Metro, GT, GT, GT, GT, GT, GT, GT, GT, AB, AB, AB, ABAB, AB,

Bloggat:  Röda Berget , Svensson, Moderata karameller, Mitt i steget,

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

1 Comment

 1. Jag åker runt rätt mycket ibland så jag borde också räknas som kringresande. Skall jag höra av mig till polisen i Lund och säga att jag känner mig diskriminerad som inte får vara med i deras register. Ärligt talat så är det här det sjukaste jag läst på länge.

  View Comment
  Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »