• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Lågt

Otroligt lågt är det när man rånar ungdomar som är i Göteborg för ett världsomspännande event. Visst det är alltid lågt att råna men det känns extra sorgset när det drabbar 11-åringar eller handikappade.

Andra ungdomar som råkar ut för sånt här är jordgubbsförsäljare (det är väl enbart ungdomar som säljer va?)  som blir rånade på sin inkomst. Deras arbetsgivare ger de då ett basebollrack så de kan försvara sig.

Överlag har rånen på gatan ökat. Jag tror det har med säkerhetsanordningarna i affärerna att göra.

Att sånt här ökar är ett tecken på att det har gått fel i samhället. Om man känner att man är trygg och man har jobb eller fick utbildning skulle sånt här knappt förekomma. Visst skulle det finnas en del kriminella element ändå men när det är så illa att det inte finns några andra “karriärer” för vissa utsatta grupper då har politiken verkligen misslyckats.  Samhället måste kunna vara tryggt för alla människor inte enbart de som har råd att “låsa in sig”.

Lite roligare nyheter är att man slår rekord efter rekord. Gothia Cup är större än någonsin. 30.000 deltagare från 80 olika länder deltar i år.  I tisdags passade också Liseberg att slå rekord genom att bjuda in Gothia Cupdeltagare.  Det var 72 nationaliteter som åkte med Parieshjulet på Liseberg och därmed slog man världsrekord.  Det tiiiga rekodet låg på 50 nationaliteter.

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Next Post

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »