• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Jag presenterar; den kalla handens politik!

Som näringsminister är näringen ditt ansvar. Maud det är alltså ditt ansvar också!

Och vet du, vi pratar inte om näringen i maten nu – surprise! – vi pratar SAAB, vi pratar Volvo och vi pratar Vattenfall. Bland annat!

Att du svarar på detta oerhört tragiska (att så många människor inte får ut sin lön, inte kan betala hyra, inte kan köpa mat till sina barn) med att slå ifrån dig ansvaret visar bara på din enorma brist på empati!

Den visar också tydligt på den politik som du och dina alliansvänner kör med. Den kalla handens politik, som går ut på att förtrycka och nedvärdera människor, att förnedra dem, att  få dem att tro att de är mindre värda för att de är sjuka, gamla eller utan arbete. Att skapa olika samhällen för olika samhällsgrupper, att segregera och att sälja ut.

Att se till att det finns ett företagsklimat i Sverige idag som värnar om dess största tillgång, arbetskraften, det är ditt jobb, att se till att Sverige  som har en tillväxt nu också har en tillväxt på mänsklighet och välfärd. Maud, företag som har anställda som mår bra och som inte lever i otrygghet går det bra för och företagen frodas – långsiktigt.

Det är inte bara en del av folket som ska ha det bra och vara trygga, om vi alla får en chans så minskar våldet, självmorden och utslagningen, det är jag övertygad om.

Den kalla handens politik slår till igen, och igen, och igen, och igen, När ska vi vakna?

Stripkälla: Robert Nyberg.

Andra bloggare: Jinge,

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

2 Comments

 1. I Aftonbladet igår kom dom fram till i en liten notis att Mauds näringslivspolitik , med servicetjänster och folk som beviljade sig underliga avdrag påminde om Grekland. Ligger ta mig fan något i det. Saabfrågan har inte skötts rätt av regeringen från början och nu får dom anställda äta upp det. Surt

  View Comment
  Reply
 2. Se sanningen

   /  June 24, 2011

  Det finns ett företagsklimat som stödjer livskraftiga företag i Sverige. SAAB har inte på decennier varit livskraftigt. Men ingen vill se att Kejsaren saknar kläder. Att ropa på statens pengar är lätt – särskilt i oppositionsposition. Låt nu eländet avslutas och ge Trollhättans kompetenta arbetarkraft chans att få skapa något nytt och livskraftigt – gärna med statlig insatser i infrastruktur och utbildning. Smällen ekonomiskt kommer staten = vi i hög utsträckning i alla fall att få ta för att städa upp efter i SAAB.
  Tyvärr har den utdragna dödskampen förlett många att hoppas på ett under istället för att omorientera och söka nya jobb, vilket nu försätter många familjer i en svår situation.

  View Comment
  Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »