• Posts from Asiatour: AsiaTour

  Ziplining in Langkawi

  We started out with filling in the safety forms and with fitting the harness . Then we got a safety breefing on what to do and what not to do.  After that we were transported halfway up the waterfall to start our flying. The instructors spoke well english and they keept reminding us of the […]

  When arriving in Langkawi

  When you arrive in Langkawi there are a few things you need to know. Whether you come by plane or ferry. First of all, Pantai Cenang / Pantai Tengah area is the best if you want to experience beach, restaurants, bars and shops. There are lots of hotels here ranging from lowest budget to splurge […]

  Walking up to Gunung Raya

  Yes this is a nice but quite hard walk. It´s 4287 steps to the top and most of them are upwards (a few ones going down before the final stretch up.) Gunung Raya is the highest mountain on Langkawi. Start in Kampung Bukus (Book Village) and follow the path. The park in this area is […]

  Nest Rooftop, Langkawi

  The Nest is the first roof top bar in Langkawi and the view from up here is amazing. You can see Pantai Cenang from a totally different view. Watching the sunset from here is popular and you need to be out in time to get a good place to sit. They serve food, inspired from […]

  Leaving Langkawi

  There is just so much to explore in the world, why stay too long in Langkawi? I can surely give you a lot of reasons, after all I stayed here for almost two years and made Langkawi my home but that´s not what you are looking for is it? Anyway, you seen the beaches, drank […]

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Har lär få ge sig

Hosni Mubarak säger att han inte ställer upp för omval men folket vill att han ska avgå nu. Jag tror han får ge sig på ena eller andra sättet för folket i Egypten har fått nog.

Folket reser sig i Egypten gå grund av att man är trött på fattigdom, man har tröttnat på att de rika roffar åt sig på deras bekostnad och man är trött på arbetslösheten. Det måste inte vara så sjukt i ett land som Egypten.

Militären finns hela tiden med under demonstrationerna men folket hänger blomstergirlanger runt kanonerna och skriver slagord på stridsvagnarna. Militären verkar på inga vis vara ett hot mot folket. Det är vackert men jag håller ändå andan.

Den virtuella demonstrationen kan förhoppningsvis ge styrka och mod åt de som demonstrerar i verkligheten.  När jag gick med för några timmar sedan var det strax över 100.000 medlemmar, nu är det 175.000 (ca kl 01)

Jag önskade vi kunde resa oss mot herrarna här i Sverige också.

Följ DNs rapportering eller Svts rapportering minut för minut eller se det live här.

Det skrivs historia, just nu.

[GP] [GP] [GP] [DN] [DN] [Svd] [AB] [AB] [Expressen]

Izzzy och Veiken har bloggat om detta.

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

5 Comments

 1. Janne

   /  February 2, 2011

  Jag hoppas och tror också att han får ge sig men han är smart. Så länge han har beordrat militären att inte ingripa så verkar det som resten av världens ledare inte vågar/vill höja rösten.

  “resa oss mot herrarna här i Sverige också.”
  Vad ska vi resa oss mot då? Dom sittande är demokratiskt valda och vann överlägset och så länge det inte finns ett enda parti som kommer med nåt reellt program om hur vissa saker ska bli bättre så finns det inget alternativ. Det började ju gå åt helvete när sossarna satt vid makten sist och det kommer folk ihåg. Det tror jag är en av orsakerna att M blev omvalda plus att dom flesta faktiskt har fått det bättre dom sista åren. Mycket bättre. För att inte tala om att det går skitbra för Sverige!

  View Comment
  Reply
  • Fast det är ju inte regeringen som styr, egentligen, i Sverige, det är helt andra som drar i trådarna och det ä rju inte de folkvalda som sitter på mijarder och blir mer och mer giriga allt eftersom tiden går. Det är herrarna man ska revoltera mot, inte de folkvalda.

   Visst har du rätt i att det gått åt skogen långt innan alliansen kom till makten.
   Vi har nog lite tur med att vi inte gick med i EU-samarbetet, det är nog den riktigt stora skjytsen till Sveriges ekonomi.

   View Comment
   Reply
   • Janne

     /  February 3, 2011

    Då är vi överens om det. Jag tycker också vi ska revoltera mot alla miljardärer som inte betalar skatt i vårat land men en av dom faktiska anledningarna till att vår ekonomi börjar bli bättre är att staten har börjat göra det svårt för dom att smita ifrån sin skyldighet. Och även att dom har tagit bort förmögenhetsskatten har bidragit så dom extremt rika har insett att det inte är värt det. Jag tror och hoppas att staten jagar dom ännu mer och blir ännu hårdare mot dom.

    Sen håller jag helt med din om EU och där kan jag erkänna att jag hade fel. Jag röstade ja för EU och senare gemensam ekonomi men jag är jätteglad nu att det inte blev så. Ibland är det synd att man inte har facit i hand innan man röstar.

    View Comment
    Reply
    • Folk som flyttar utomlands så länge de tjänar stora pengar men sen så fort det ska bildas familj etc, då flyttar man hem till den svenska sjukvården och trygghetenigen. SUCK! ;)

     Jag kommer ärligt talat inte ihåg ens att jag röstat för eller emot EU men EMU röstade jag definitivt NEJ till. Var jättebesviken på Anna LIndh för hon var JA.
     Att många tycker “det vore enklare” att ha EURO är ju skrattretande. Det spelar ju så enormt mycket större skillnad än då. Står man ensam och faller så faller man hårt.. men vad det gäller ekonomi så hämtar man sig nog snabbare ju mindre man är och man kan nå högre. (Topparna och dalarna är djupare men svängningarna större tror jag)
     Tror de allra flesta länderna har förlorat på det.

     Tyvärr är det ju så nu att skattesänkningarna börjar att slå igenom, eftersom vi har mer att röra oss med så ökar priserna och inflationen, det mesta har ju gått upp och nu är det väl dags för maten.

     View Comment
     Reply
 2. Jag håller också verkligen andan … och tummarna för att folket ska befrias från Mubarak

  View Comment
  Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »