• Posts from Asiatour: AsiaTour

  Staying in Langkawi: Pentai Cenang

  Click here [Agoda] for more alternatives to stay here in Langkawi. There is an area in Pentai Cenang where there is a lot of Guesthouses, you can easilly walk from one Guesthouse to another, compare the prices and places. Just ask your driver to drive to Kahuna Cafe. From there you can walk around and […]

  Stay In Langkawi: Pentai Tengah

  Pentai Tengah is right south of Pentai Cenang and the two beaches are filled with resorts, bars and restaurants. All within walking distance. Airis Sactuary Resort [Book here] Nice, very green place. Has small ponds in between the chalets. The pool is quite long, perfect for laps in the morning if you want. Place: Pentai […]

  Gängkrigen på Koh Lipe

  Jo, det finns en del. Territorierna är väl bevakade och går man för långt blir man ordentligt påhoppad! Det är hundarna på Koh Lipe som krigar sinsemellan, de verkar komma i gäng och blir någon påhoppad rusar deras kamrater till och sen utbryter det ett väldans skällande och slagsmål. Hemskt att se faktiskt för en […]

  Frukt och bär

  Veckans tema på fototriss. Frukt är väldigt lättillgängligt här i Malaysia. Vi har massor med färsk frukt att välja på året om. Solmoget och färskt. Helt fantastiskt! På nattmarknaden radas frukten upp på detta viset. Bara att plocka och betala. Vi åkte ut i ”Kabun” och plockade någon frukt som ingen visste vad den hette. […]

  Fototriss

  Veckans tema är på väg. Had en otrolig överflygning över Hong Kong.  På väg till ”min strand” på Koh Lipe och det är nödvändigt med ett pass när man ska ge sig ut! Related PostsArkitektur62Under vår resa gjorde vi squirrel counts på olika ställen. Vi gjorde de visserligen både före och efter också men… Arkitektur […]

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I invested 5 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.


  More pages where your money are growing while you are relaxing.


  Join this too, don´t put all your egg in one basket ;)

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Köpenhamn dag 2

Frukosten var enorm men jag tyckte att äggröran var lite torr och baconet lite för krispigt. Massa mat iaf.

Eftersom Turistinformationen låg precis på  hörnet så gick vi dit och botaniserade lite, insåg att det fanns gratiscyklar att låna så det tänkte vi göra för att spara fötterna. Tyvärr var de slut på alla stationer vi hittade men vi fortsatte iaf att vandra.

Hoppade på en buss som skulle gå ett varv runt centrala stan och bestämde oss för ett besök vid det kungliga slottet. När man känner varandra så bra som vi gör så gör man oftast en massa fånigheter. Sen räcker det för att en av oss gör den fånigheten och så är fnisset igång igen. 2 saker denna resan var ekorren som “dök upp” på kort och woho-girls. Vi woho’ade en hel del kan man väl säga!

Andra dagens promenad i bilder.

Efter denna gedigna promenad + bussresa var vi förståss lite småsugna på mat igen, det fick bli Jensens ytterligare en gång, deras mat är ju verkligen god och prisvärd. Deras Whiskysås är ju inte av denna världen!

Sen var det Carlsbergs som gällde och jag hade höga förväntningar men tyvärr, man fick ingen guide utan fick guida sig själv och det var absolut lite trist!  Lärde oss dock att Carlsberg sålder 12.000.000.000 liter öl år 2008 och att det redan var över 13.500.000.000 2009 (man såg hur det räknades upp, oj vad snabbt det gick. )

Vi shoppade lite till och hittade bl annat en 75a med Breezer (för 25 spänn!) och lite annat smått och gott. Vi såg Danmarks egna Ernst på tv:

Sen siestade vi lite. På kvällen var vi inte alls sugna på mat utan gick mest ut för att strosa lite, ett besök på Dubliners blev det och sen hittade vi en Karaoke-bar vi ramlade in på en stund, dock var vi lite för fega för att sjunga något!  Under hela dagen letade vi efter cyklar och först när vi gick hemåt hittade vi några som var lediga.. då var det försent.

Mer bilder hittar du du här & här

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.




  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott

  bloglovin

  krulli




  Blogvertiser

  [Valid RSS]





  Bloggkunskap och bloggtävlingar

Translate »
%d bloggers like this: