• Posts from Asiatour: AsiaTour

  Ziplining in Langkawi

  We started out with filling in the safety forms and with fitting the harness . Then we got a safety breefing on what to do and what not to do.  After that we were transported halfway up the waterfall to start our flying. The instructors spoke well english and they keept reminding us of the […]

  When arriving in Langkawi

  When you arrive in Langkawi there are a few things you need to know. Whether you come by plane or ferry. First of all, Pantai Cenang / Pantai Tengah area is the best if you want to experience beach, restaurants, bars and shops. There are lots of hotels here ranging from lowest budget to splurge […]

  Walking up to Gunung Raya

  Yes this is a nice but quite hard walk. It´s 4287 steps to the top and most of them are upwards (a few ones going down before the final stretch up.) Gunung Raya is the highest mountain on Langkawi. Start in Kampung Bukus (Book Village) and follow the path. The park in this area is […]

  Nest Rooftop, Langkawi

  The Nest is the first roof top bar in Langkawi and the view from up here is amazing. You can see Pantai Cenang from a totally different view. Watching the sunset from here is popular and you need to be out in time to get a good place to sit. They serve food, inspired from […]

  Leaving Langkawi

  There is just so much to explore in the world, why stay too long in Langkawi? I can surely give you a lot of reasons, after all I stayed here for almost two years and made Langkawi my home but that´s not what you are looking for is it? Anyway, you seen the beaches, drank […]

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Restaurang Hamngatan (i Stadsmuseet) har medelhavsbuffé på fredagar för 99- …

Comment on AW: Gratisbuffé i Gbg by Peter.

Restaurang Hamngatan (i Stadsmuseet) har medelhavsbuffé på fredagar för 99- då ingår ett glas vin alt. en öl och så mycket mat du orkar äta. Fräscht! Senare på kvällen har de ofta klubb…

Recent Comments by Peter

Skandalernas mässa?
Man kan väl säga så här, att den Tulltjänsteman som tog ut just Nina Hagen för kroppsvisitation förmodligen begick sin karriärs största misstag. Hon bevisade nämligen att det finns fog för misstankarna om att “urvalsprocessen” snarare går på illvilja och spit mot vissa personers utseende och uppträdande än på fakta och korrekt information om konkreta misstankar.

Förmodligen kommer Tullens pressavdelning inom några dagar att vika sig dubbel för att producera fabricerade anledningar till personalens enligt flera oberoende vittnen påfallande aggressiva och osakliga beteende vid incidenten. För att erkänna att man begått ett misstag och offentligt be om ursäkt, DET kommer ALDRIG att hända.

Tullen är ju en ofelbar organisation, se bara på de ENORMA framgångar man haft med att stoppa den verkliga narkotikasmugglingen, för att inte tala om den effektiva kampen mot insmugglingen av illegala vapen till den organiserade brottsligheten i landet. (Obs, ironi!)


Bara idioter tar till våld!
Nej du Mia, det är inte typiskt män att slåss för att man håller på olika lag, eller för nöjes skull på gatan överhuvudtaget. De här fullblodsid*oterna är inte riktiga män, de är bara maskerade som sådana. Ulvar i fårakläder, så att säga. Vi riktiga män beter oss inte på det viset.

Polisen och domstolarna behöver sätta åt de här nötterna hårdare, vi andra skall inte behöva skämmas på deras vägnar.


Låt dem demonstrera ifred!
Tja, bland annat i GP och GP.se, samt andra öppna forum. Och man får vara duktigt idelogiskt blind och döv om man missar hela kulturen inom “antifasciströrelsen” (som ju inte är ett spår bättre än dem de säger sig bekämpa, oombedda, på hela Svenska folkets vägnar…) samt som sagt inom den mer traditionella extremvänstern. Den del av vänsterrörelsen som ligger betydligt längre till vänster än V. Och som fortfarande mer eller mindre inlindat hyllar våld och lagbrott i olika former som ett lämpligt verktyg att demonstrera åsikter eller tillskansa sig makt med. Precis som sina kusiner på andra politiska extremkanten. Faktum är, att de bägge möts på baksidan av samhället, så att säga.

Själv är jag demokrat, liberal sådan. Och anser som sagt att politik, det ägnar man sig åt verbalt och i skrift. Även på tillåtna demonstrationer och torgmöten. Utan hot och våld. Däremot har jag inte det minsta problem med att Polisen använder våld för att freda sig och det laglydiga samhället mot illegala “demonstranter” och terrorister av olika suspekta inriktningar, vänster, höger eller mittemellan spelar ingen roll. Det är deras uppdrag, i en parlamentär demokrati. Och jag själv skulle, med en sliten kliché, dö för din rätt att framföra din åsikt även om jag inte håller med dig i sak. Så länge du gör det på ett sätt i linje med lag och ordning.

Lev väl, och fortsätt blogga!


Låt dem demonstrera ifred!
Helt rätt. Extremvänstern avslöjar sin egen fullständigt antidemokratiska agenda genom att som igår gå ut i intervjuer i pressen där deras ledare närmast övertydligt förklarar att man inte är intresserade av yttrande- och demonstrationsfrihet för någon annan än sig själva. Alla som inte stöder dem skall bekämpas med vilka metoder som helst, inklusive våld och hot. Observera det, ALLA. Inte bara halvsuspekta rörelser på högerkanten, utan även mer etablerade partier och intressegrupper, för att inte tala om hederliga individer med demokratisk agenda. Vad extremvänstern vill, är att vi får diktatur i Sverige, på deras villkor. Och de har som bekant noll respekt för våra lagar och förordningar, utom, givetvis, när dessa gynnar dem själva.

Och det är ett ännu större problem än de vilsna nollorna inom SD och SDU, som bäst bemöts i öppen debatt där man kan argumentera mot deras irrläror.


Hur snart är bussarna ute på vägarna igen?
Bussarna är tillbaka i trafik så snart de varit i bussgaraget och vänt. Det som är riktigt, riktigt skrämmande är de ansvariga cheferna på bussbolagen och Västtrafiks attityd. De sitter ju ideligen i intervjuer och säger rakt ut att de inte bryr sig om vad Polisen och Trafikverket säger, menar att reglerna tolkas för hårt av dessa. Hur då för hårt, reglerna är internationella, har funnits på plats länge, kontrollerna sköts av erfaren och utbildad personal.

Det enda som förändrats är klimatet inom företagen, hårdare upphandlingar och allt mer attityd av att allmänheten skall knipa käft och betala, reglerna skall inte drabba trafiken, och att det är trafikföretagen som borde få göra mer eller mindre som de vill i alla lägen.


Följ mig på BlogLovin.

Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

No Comments

 1. Vad kul att du är tillbaka igen :-)
  Kram!

  View Comment
  Reply
 2. Så, nu är det här du kommer att kalla “hemma”? Jag måste också byta sedan. Vill ha en blogg där man kan lösenordsskydda vissa inlägg … Jag pratar om det kag skrev om i meddelandet till dig på FB om bostade …
  Kramelikram

  View Comment
  Reply
 3. hehe, men du löste det jättefint :D Men finns alltid om du vill ha hjälp med något ! ^^

  View Comment
  Reply
 4. Men hej du, är du du? Så glad jag blir =)
  Var tvungen att gå in och kolla efter dina kommentarer (återigen, tack) och så fann jag dig här. Så fint du har det! Kram!

  View Comment
  Reply
 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »