• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Får man gnälla lite?

Jag blir oerhört trött och tappar varenda sug jag har när folk inte gör annat än provocerar för att irritera, skapa missämja och i allmänhet  bara vara besvärliga. Det blossade upp ordentligt i en grupp igår och som Admin och skapare är det mitt jobb att försöka lugna det hela. många varningar utdelades och en kille togs bort ur gruppen (olaga hot). Så lugnar det äntligen ner sig och då kommer någon smartskalle och vill starta upp alltihopa igen, antagligen för att det är kul. För inte tillför de något till debatten direkt.

Tonen är hård, nedvärderande och respektlös.

Nästan alla som är medlemmar i gruppen är mer eller mindre grannar men inte hindrar det från personliga påhopp och förolämpningar åt alla håll och kanter.  Även från vuxna människor.

Nästan så man tappar tron på mänskligheten emellanåt.

Oerhört dränerande är det och man orkar bara en viss mängd innan man blir riktigt förbannad. Som tur var kunde jag prata med Snorpan utanför gruppen så att jag kunde ventilera mina (och hon sina) åsikter om de personer som vare sig ville eller kunde förstå.

Jag tycker iof att jag avslutade min del i debatten ganska okej, jag förklarade att jag helt enkelt inte orkade argumentera mer men att jag ändå stod fast vid min åsikt och att jag skulle fortsätta med mitt arbete mot miljöförstöring och framkallande av fara för andra. Önskade alla en god kväll. Sen monitorerade jag bara så att nivån på debatten var ok.2014-01-31 14.10.11

Nåja, nu har jag fått u mig lite, tack till er som lyssnade / läste hela vägen på mitt “gnäll”! <3

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »