• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Apartheidstaten Israel

Israel är ett nytt apartheid och man stänger in palestinier innanför murar och stängsel. Till råga på allt skjuter man sedan in bomber i syfte att döda.

Sjuk jävla inställning sen att nästan skryta om attackerna. SJuk!

– Vi siktade mot 322 mål i Gaza i natt, säger en talesman från Israels armé Han tillägger att israeliska styrkor därmed slagit mot 750 mål sedan militäroffensiven ”Operation Protective Edge” inleddes. Offensiven är Israels största mot Gaza sedan 2012. Över 60 människor har dödats och nära 500 skadats i Israels flyganfall de senaste dagarna, enligt AFP

När människor föds i mellnöstern idag blir man uppfödd på hat. Att hata varandra är helt naturligt och självklart för det med sig konflikter. När någon dödas på andra sidan så firar man detta. Det har spårat ur fullständigt i Israel / Palestina nu och något måste göras.  Hoppas att FNs säkerhetsråd kan agera och  inte bara teoretisera. Att skjuta bomber in i flyktingläger är inhumant! Israel för en politik som förhindrar palestinierna att leva fritt och självständigt, man bygger murar och stänger in, inte bara människor utan ser till att förnödenheter inte heller kommer fram, det är ett slags koncentrationsläger där palestinierna sakta svälts ihjäl.

Där, innanför murarna gror hatet sig starkt men även utanför gror hatet bland de människor som dödar och stänger in….

Vi kan alla hjälpa till genom att undvika att handla på följande ställen: boycott israel [DN] [BT] [Svd] [Skånskan] [Svd]  [AB] [Thestar]

Om alla levde efter devisen “öga för öga” skulle snabbt hela världen bli blind. 

Våldet från båda sidor måste upphöra, vi ser klart och tydligt att våld leder enbart till mer och värre våld. Det måste upphöra.

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »