• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Skönt att jag får bestämma och kan påverka.

I och med Stefan Löfvens besked idag att socialdemokraterna väntar med att bilda regering tills eftervalet så innebär det att jag får en chans att bestämma. Om jag röstar på exempelvis V (och många fler med mig) så innebär det att Socialdemokraterna måste överväga att ta med V och dras politik i regeringen.

Alltså kan jag styra riktningen  Sverige ska gå.

Jag står för V:s politik i dagsläget fastän jag är sosse. Socialdemokraterna har blivit så desperata att få röster

att man dragit sig längre och längre åt höger och därmed förlorat sin identitet.

Att våga stå upp och säga NEj till vinster i välfärden är starkt och det blir nog den frågan som avgör hur jag röstar i nästa års val.

Att alliansen (och speciellt Annie Lööf  som riskerar att åka ur riksdagen helt och hållet) hånar Löfvens utspel är sjukt. Har de ingen som helst respekt för demokratin?  Jan Björklund kanske inte är lika negativ om Socialdemokraterna får majoritet och erbjuder Folkpartiet en plats i regeringen?

demokrati

För om det borgerliga blocket får fortsatt chans att bilda regering så kommer Moderaterna att fortsätta styra Sverige, oavsett om man röstat på KD, Fp eller C. DET är inte riktig demokrati i mina ögon! Att det hela är beslutat i förväg oavsett hur man lägger sin borgerliga röst är ju inte riktigt rätt, då kan det ju lika gärna bara finnas ett “borgerligt alternativ”. Hur ska jag annars kunna påverka i vilken riktig deras politik ska ta?

Jimmie Åkesson” fick hybris av Löfvens uttalande: Tolkar detta som att S har utsett oss till huvudmotståndare”. Hahaha, as if!

I slutändan är ändå det allra viktigaste ATT vi röstar. Det är liksom vår skyldighet i en demokrati!

Svd, SvdSvd, Svd, DN, DN, DN, DN, DN, DN, Blt, Blt, Blt, Blt, Skånskan, Skånskan, SR, SR, SR, SR, SR, Smp, Smp, Smp, Smp, BO, Bo, Bo, Bt, BT, BT, BT,

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »