• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Det var folkvandring

SÅ mycket människor som begav sig iväg för att titta på Världens största fartyg. Det oh-ades och ah-ades och visst är hon vacker och visst är hon helt fantastisk men den största skillnaden syns inte på ytan, den största skillnaden sitter i de tre E som betecknar hennes klass (Triple-E). På utsidan skiljer det 3 meter från “lillasyster” Emma Maersk / Maersk Estelle.

Tre E som i Economy, Efficiency & Environment. Hon kan ta fler containrar och gör av med mindre bränsle.  Hon kan frakta 18.000 containrar på en gång mot sina systrar som “bara” kan ta 15.000. Hon är den första i en rad av många likadana båtar som kommer att gå mellan Asien och Europa. (Korea – Göteborg).Läs mer om triple-E på Maersk hemsida.

Resan fram och tillbaks tar 84 dagar totalt. Det betyder att McKinney är tillbaks i Göteborg igen den 18 november! Dessförinnan kommer Mary Maersk att anlöpa Göteborg den  27:e oktober och sen som en extra julklapp kommer Majestic Maersk den 23:e december.

McKinney lossade ungefär 2.000 containrar idag. Ett skepp kommer lastat…

AB, Svd, DN, BT, Skånskan,

Och nu kommer vi till bilderna:

Ship Spotting Maersk McKenny Möller 003 Ship Spotting Maersk McKenny Möller 007 Ship Spotting Maersk McKenny Möller 009 Ship Spotting Maersk McKenny Möller 012 Ship Spotting Maersk McKenny Möller 002

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »