• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Fototriss

Fototriss denna vecka handlar om det som ligger mig varmt om hjärtat. Det är också en tävling där man kan vinna fina priser från Ving!

Nyfödd Rebecca 35

SJälvklart ligger min dotter mig riktigt varmt om hjärtat! Hon är det absolut bästa som har hänt mig och jag är otroligt stolt över den fina relationen som vi har.  Det började kanske här på köksgolvet? Min dotter är idag 20 år.

Hälsöbilder 13-006Och på något sätt så finns alltid havet där. Hälsö, som är en liten ö med ca 600 bofasta är också något som ligger mig varmt om hjärtat och eftersom Hälsö är en ö är havet alltid närvarande.

Hua Hin 07Mat, kanske lite sjukt men att äta riktigt god och vällagad mat är verkligen något som ligger mig varmt om hjärtat. Kan man kombinera med att resa så är det ju klart sen. Detta var något av det godaste jag har ätit i hela mitt liv och jag fick en foodgasm. Beef Penang i Hua Hin.

Märkte ni att det inte finns bara 3 saker i detta inlägget, nej jag fick till 5 st saker som ligger mig varmt om hjärtat! Sneaky va?

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

8 Comments

 1. Vad fint triss med vardagliga bilder! I Fototriss hittar man ju allt möjligt, från verkliga proffsbilder till mer vardagsnära av vanliga bloggare, de bilderna gillar jag bäst.

  View Comment
  Reply
 2. Fin variant på trisstemat som du satt samman.

  View Comment
  Reply
 3. Din buse, reglarna sa tre! ;)

  View Comment
  Reply
 4. Missade nästan din triss, kul att du lägger in en bild som är från den tiden dom inte var på datorn. Himlen i mittenbilden var häftig, hoppas det går över fastlandet.

  View Comment
  Reply
 5. Mysig triss :-D

  View Comment
  Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »