• Posts from Asiatour: AsiaTour

  Ziplining in Langkawi

  We started out with filling in the safety forms and with fitting the harness . Then we got a safety breefing on what to do and what not to do.  After that we were transported halfway up the waterfall to start our flying. The instructors spoke well english and they keept reminding us of the […]

  When arriving in Langkawi

  When you arrive in Langkawi there are a few things you need to know. Whether you come by plane or ferry. First of all, Pantai Cenang / Pantai Tengah area is the best if you want to experience beach, restaurants, bars and shops. There are lots of hotels here ranging from lowest budget to splurge […]

  Walking up to Gunung Raya

  Yes this is a nice but quite hard walk. It´s 4287 steps to the top and most of them are upwards (a few ones going down before the final stretch up.) Gunung Raya is the highest mountain on Langkawi. Start in Kampung Bukus (Book Village) and follow the path. The park in this area is […]

  Nest Rooftop, Langkawi

  The Nest is the first roof top bar in Langkawi and the view from up here is amazing. You can see Pantai Cenang from a totally different view. Watching the sunset from here is popular and you need to be out in time to get a good place to sit. They serve food, inspired from […]

  Leaving Langkawi

  There is just so much to explore in the world, why stay too long in Langkawi? I can surely give you a lot of reasons, after all I stayed here for almost two years and made Langkawi my home but that´s not what you are looking for is it? Anyway, you seen the beaches, drank […]

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Varför är det polisens fel?

Det skylls polisen nu i flera fall med hundar. Senast igår var det en liten pojke som attackerades inne i centrala stan och nu är det polisens fel? Hur kommer det sig? Det är alltid hundägarens fel. i veckan sköt också polisen ihjäl 2 st hundar för att kunna komma åt och hjälpa deras husse.

Polisen som står på vår sida, som riskerar sitt liv för oss varenda dag om det behövs.

Om en hund attackerar så beror det på att hundägaren inte gjort sitt jobb ordentligt. Det krävs mycket arbete med en hund  som en rottweiler och det är inte en sådan hund man skaffar sig 0m inte man är redo att jobba med den.

Hunden på bilden är en otroligt vänlig och väluppfostrad rottweiler och har ingenting med attacken i brunnsparken att göra.

Filmen ser ni på Facebook. Där kan vi kanske identifiera den riktiga boven i dramat. Känner du igen hundägaren så ring och tipsa polisen. 114 14eller polisens hemsida.

Edit: Hunden har hittats och testats mentalt. Den mår bra men är ouppfostrad. Hundens ägare har nu ålagts att ggå en lydnadskurs och hunden måste nära hundkorg när den är ute.

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

14 Comments

 1. Gurra

   /  October 9, 2012

  Jag tycker man ska sluta lägga all skuld på hundägarna bara och helt enkelt förbjuda kamphundar för dom är för farliga och såt här händer för ofta.

  View Comment
  Reply
  • “Kamphundar” är inte farliga om de uppfostras och tränas ordentligt. Något sorts certifikat på hundägare. Körkort där man får lära sig att träna hunden, plocka bajs och ha ansvar för hunden.
   Eller nått.

   View Comment
   Reply
 2. Till Gurra – skulden SKA läggas på ÄGARNA! Ett förbud löser inte någonting – vart har du, som verkar ha enorm kunskap om hundar (inte den minsta) dra gränsen vid “farliga hundar” tänker du t ex??! …suck för all okunskap som finns!

  “Krulli” – hunden är hittad – det var (som jag gissade) inte ägaren som var ute med den. Kvinnan som äger hunden har lämnat sina uppgifter till Polisen.

  View Comment
  Reply
 3. anders

   /  October 9, 2012

  Kamphund? Vad har det med detta att göra? Rottweiler är en boskapsvallare. Ska man yttrå sig i sakfrågor kanske man ska ha någon kunskap om ämnet!

  View Comment
  Reply
 4. Jag hoppas att någon känner igen killen som äger hunden för han är helt olämplig som hundägare. Och hunden är nog så förstörd att den borde avlivas.

  View Comment
  Reply
 5. Anna

   /  October 9, 2012

  Vill för det första beklaga djupt vad som hände med den stackars pojken, men det finns ingen ras som heter “kamphund”. Olika hundar är framavlade för olika ändamål. Rottweilern är en brukshund, precis som ex schäfern och bodercollin. Deras uppgift är att jobba och får dom inte göra det i den omfattningen dom behöver kan det få ödesdigra konsekvenser som tyvärr visades i detta klippet. Jag har själv en rottweiler på 5 år som jag har haft sen han var 8 veckor och honom har jag tränat i bla lydnad, spår och sök. Jag har 2 små barn som älskar honom och han älskar dom. Genom att ha en hund som alltid får vara med och känna sig delaktig och älskad, samt få psykisk och fysisk motion så har man en trofast vän genom hela livet.

  View Comment
  Reply
 6. Per Svensson

   /  October 9, 2012

  >“Kamphundar” är inte farliga om de uppfostras och tränas ordentligt.

  Själva namnet antyder väl att de ÄR och KAN VARA farliga?

  Vi kan ju inte bara hoppas att alla blivit uppfostrade i samhället, djur som människa.

  Det är väl bättre att förbjuda saker som är farliga tex. gå omkring med skarp-laddade automatvapen eller kampsport-hundar i tättbebyggt område?

  Om man skulle rösta om det, kommer nog inte majoriteten lita / hoppas att de blivit “uppfostrade”. Det räcker nog inte (är inte gott nog) för de flesta andra laglydiga i samhället, gammal som ung.

  Tack för ordet,
  Per

  View Comment
  Reply
 7. Tess

   /  October 10, 2012

  Fast där 2 hundar sköts ihjäl var det ju inte så att hundarna gick i attack mot poliserna, om du sett videon? Där ser man ju att hundarna är kopplade och att polisen först går emot dom, då hundarna vill skydda sin husse för dom känner hot, helt normal reaktion och poliserna gjorde fel, helt klart!

  View Comment
  Reply
 8. Conny W

   /  October 10, 2012

  Ja varför tar man ut en så stor hund bland människor mitt i stan utan munkorg. Varför utsätter man andra människor för att bli bitna. Det är en medveten handling att inte använda munkorg.

  View Comment
  Reply
 9. Liselotten

   /  October 10, 2012

  Har själv 2 hundar och skulle inte skaffa en kamphund pga att det är ännu mer jobb med dem än med en del andra raser. Som sagt det är INTE hundarna som det är fel på utan ägarna (oftast) . Känner en del rottisar som är mycket trevliga men skulle för den skull inte skaffa en.

  View Comment
  Reply
 10. Kajsa

   /  October 12, 2012

  En hund föds inte till kamphund. Visst kan den ha anlag som lämpar sig för det, men det är till sist omvärlden hunden kommer till som kommer styra dess öde.
  Väljer man att skaffa hund har man tagit på sig ett stort ansvar, först att välja en ras med ett temperament som passar en själv, sedan uppfostra hunden.
  Felet som allt för ofta görs är att man väljer ras för att den är tuff/inne, inte för att temperamentet/energinivån stämmer överens med ens egen.

  View Comment
  Reply
 1. Han är inte ensam | krulli

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »