• Posts from Asiatour: AsiaTour

  Frukt och bär

  Veckans tema på fototriss. Frukt är väldigt lättillgängligt här i Malaysia. Vi har massor med färsk frukt att välja på året om. Solmoget och färskt. Helt fantastiskt! På nattmarknaden radas frukten upp på detta viset. Bara att plocka och betala. Vi åkte ut i ”Kabun” och plockade någon frukt som ingen visste vad den hette. […]

  Fototriss

  Veckans tema är på väg. Had en otrolig överflygning över Hong Kong.  På väg till ”min strand” på Koh Lipe och det är nödvändigt med ett pass när man ska ge sig ut! Related PostsArkitektur62Under vår resa gjorde vi squirrel counts på olika ställen. Vi gjorde de visserligen både före och efter också men… Arkitektur […]

  Om jag var miljonär

  Jag skulle sätta in alla pengarna på mitt bankonto och sen skulle jag ansöka om Malaysia My second home. ”Applicants over 50 have show assets over RM350,000 and monthly income of RM10,000. ” Inkomsten från räntan skulle ge en viss inkomst, resten får man fundera ut.  RM 350.000 = 700.000 SEK. När man väl anlänt […]

  Drinking water in Koh Lipe

  The water in Koh Lipe is not good to drink. You have 2 choices; buy water bottles (and increase the piles of plastic waste) OR buy a Trash hero bottle for 200 bath and get unlimited free fill ups on your water on several restaurants, bars and hotels in Koh Lipe. In the future Trash […]

  Thai pancake lady shop

  I think there is actually 5-6 of these in Koh Lipe.some with same name and some with other names. Menu is all the same tho so if you are looking for variety; now you know. You are greeted with 4 menus when you come. Plenty to choose from. I have been getting breakfast here since […]

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I invested 5 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.


  More pages where your money are growing while you are relaxing.


  Join this too, don´t put all your egg in one basket ;)

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Självklart ska rasisterna utnyttja detta!

En man kämpar för livet och 7 familjer har slagits sönder. De 7 familjerna är nysvenskar och den nedslagne mannen är svensk.  Detta är en nyhet som har upprört många i Göteborg och Sverige och nu vill (självklart) rasisterna utnyttja det hela.

Nationaldemokraterna har ansökt om att hålla en demonstration i Kortedala, på själva torget.  För ni vet ju att de tar alla chanser de kan att sprida sitt hat och rasism.  De är inte välkomna och det kommer troligtvis innebär mer våld. Trist! Undrar vad offret hade tyckt om man frågat honom?

Pojkarna har för övrigt funnits med på en övervakningskamera på torget ca 2 minuter före dådet. Det betyder att de inte kan hävda att de inte ens varit på platsen längre.

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

13 Comments

 1. gurra

   /  April 4, 2012

  *Jag är en rasist*

  View Comment
  Reply
 2. Godmorgon! Våld löser inga problem…Svar:Det blir lättare om man är många som hjälps åt! Kram!

  View Comment
  Reply
 3. Tråkigt när det blir så.

  View Comment
  Reply
 4. Ja, visst är det illa!

  View Comment
  Reply
 5. Vad är det egentligen som gör att våldet ökar så lavinartat i vårat samhälle? Detta borde det göras något åt omgående. Folk törs ju snart inte gå ut på ljusa dagen längre. Själv drar jag mig för att gå ut på kvällen också. Man vet aldrig…

  View Comment
  Reply
 6. Ja fy vad trist!! :(

  En fråga: Kommer du in på min blogg? Jag har inte själv kunnat göra det på två dagar nu, får bara “bad gateway”. Så jäkla surt!

  View Comment
  Reply
  • Ja jag var inne där igår tror jag. Svarade på din kommentar från i tisdags. (Eller om det var i onsdags kväll?)
   Testade precis nu och får samma meddelande. Hatar Metrobloggen när detta händer…

   View Comment
   Reply
 7. En enorm tragedi för alla inblandade…….

  View Comment
  Reply
 8. PS. Hur mår du? Tänker på varsel :( Kram

  View Comment
  Reply
 9. Micke

   /  April 14, 2012

  Gick som “nattvandrare” där på demonstrationen..så fint att se hur människor sluter upp för att motverka såna här partier…ingen hörde ett skit av vad de sa..haha…tyckte jag va bra :)

  View Comment
  Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott

  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]

  Bloggkunskap och bloggtävlingar

Translate »
%d bloggers like this: