• Posts from Asiatour: AsiaTour

  Staying in Langkawi: Pentai Cenang

  Click here [Agoda] for more alternatives to stay here in Langkawi. There is an area in Pentai Cenang where there is a lot of Guesthouses, you can easilly walk from one Guesthouse to another, compare the prices and places. Just ask your driver to drive to Kahuna Cafe. From there you can walk around and […]

  Stay In Langkawi: Pentai Tengah

  Pentai Tengah is right south of Pentai Cenang and the two beaches are filled with resorts, bars and restaurants. All within walking distance. Airis Sactuary Resort [Book here] Nice, very green place. Has small ponds in between the chalets. The pool is quite long, perfect for laps in the morning if you want. Place: Pentai […]

  Gängkrigen på Koh Lipe

  Jo, det finns en del. Territorierna är väl bevakade och går man för långt blir man ordentligt påhoppad! Det är hundarna på Koh Lipe som krigar sinsemellan, de verkar komma i gäng och blir någon påhoppad rusar deras kamrater till och sen utbryter det ett väldans skällande och slagsmål. Hemskt att se faktiskt för en […]

  Frukt och bär

  Veckans tema på fototriss. Frukt är väldigt lättillgängligt här i Malaysia. Vi har massor med färsk frukt att välja på året om. Solmoget och färskt. Helt fantastiskt! På nattmarknaden radas frukten upp på detta viset. Bara att plocka och betala. Vi åkte ut i ”Kabun” och plockade någon frukt som ingen visste vad den hette. […]

  Fototriss

  Veckans tema är på väg. Had en otrolig överflygning över Hong Kong.  På väg till ”min strand” på Koh Lipe och det är nödvändigt med ett pass när man ska ge sig ut! Related PostsArkitektur62Under vår resa gjorde vi squirrel counts på olika ställen. Vi gjorde de visserligen både före och efter också men… Arkitektur […]

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I invested 5 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.


  More pages where your money are growing while you are relaxing.


  Join this too, don´t put all your egg in one basket ;)

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Självklart ska rasisterna utnyttja detta!

En man kämpar för livet och 7 familjer har slagits sönder. De 7 familjerna är nysvenskar och den nedslagne mannen är svensk.  Detta är en nyhet som har upprört många i Göteborg och Sverige och nu vill (självklart) rasisterna utnyttja det hela.

Nationaldemokraterna har ansökt om att hålla en demonstration i Kortedala, på själva torget.  För ni vet ju att de tar alla chanser de kan att sprida sitt hat och rasism.  De är inte välkomna och det kommer troligtvis innebär mer våld. Trist! Undrar vad offret hade tyckt om man frågat honom?

Pojkarna har för övrigt funnits med på en övervakningskamera på torget ca 2 minuter före dådet. Det betyder att de inte kan hävda att de inte ens varit på platsen längre.

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

13 Comments

 1. gurra

   /  April 4, 2012

  *Jag är en rasist*

  View Comment
  Reply
 2. Godmorgon! Våld löser inga problem…Svar:Det blir lättare om man är många som hjälps åt! Kram!

  View Comment
  Reply
 3. Tråkigt när det blir så.

  View Comment
  Reply
 4. Ja, visst är det illa!

  View Comment
  Reply
 5. Vad är det egentligen som gör att våldet ökar så lavinartat i vårat samhälle? Detta borde det göras något åt omgående. Folk törs ju snart inte gå ut på ljusa dagen längre. Själv drar jag mig för att gå ut på kvällen också. Man vet aldrig…

  View Comment
  Reply
 6. Ja fy vad trist!! :(

  En fråga: Kommer du in på min blogg? Jag har inte själv kunnat göra det på två dagar nu, får bara “bad gateway”. Så jäkla surt!

  View Comment
  Reply
  • Ja jag var inne där igår tror jag. Svarade på din kommentar från i tisdags. (Eller om det var i onsdags kväll?)
   Testade precis nu och får samma meddelande. Hatar Metrobloggen när detta händer…

   View Comment
   Reply
 7. En enorm tragedi för alla inblandade…….

  View Comment
  Reply
 8. PS. Hur mår du? Tänker på varsel :( Kram

  View Comment
  Reply
 9. Micke

   /  April 14, 2012

  Gick som “nattvandrare” där på demonstrationen..så fint att se hur människor sluter upp för att motverka såna här partier…ingen hörde ett skit av vad de sa..haha…tyckte jag va bra :)

  View Comment
  Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott

  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]

  Bloggkunskap och bloggtävlingar

Translate »
%d bloggers like this: