• Posts from Asiatour: AsiaTour

  Ziplining in Langkawi

  We started out with filling in the safety forms and with fitting the harness . Then we got a safety breefing on what to do and what not to do.  After that we were transported halfway up the waterfall to start our flying. The instructors spoke well english and they keept reminding us of the […]

  When arriving in Langkawi

  When you arrive in Langkawi there are a few things you need to know. Whether you come by plane or ferry. First of all, Pantai Cenang / Pantai Tengah area is the best if you want to experience beach, restaurants, bars and shops. There are lots of hotels here ranging from lowest budget to splurge […]

  Walking up to Gunung Raya

  Yes this is a nice but quite hard walk. It´s 4287 steps to the top and most of them are upwards (a few ones going down before the final stretch up.) Gunung Raya is the highest mountain on Langkawi. Start in Kampung Bukus (Book Village) and follow the path. The park in this area is […]

  Nest Rooftop, Langkawi

  The Nest is the first roof top bar in Langkawi and the view from up here is amazing. You can see Pantai Cenang from a totally different view. Watching the sunset from here is popular and you need to be out in time to get a good place to sit. They serve food, inspired from […]

  Leaving Langkawi

  There is just so much to explore in the world, why stay too long in Langkawi? I can surely give you a lot of reasons, after all I stayed here for almost two years and made Langkawi my home but that´s not what you are looking for is it? Anyway, you seen the beaches, drank […]

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Din näsa blänker brun Reinfeldt!

Reinfeldt menar i en intervju på TT idag att det finns ingen masarbetslöshet för om man tittar på “etniska svenskar mitt i livet” så har Sverige en mycket låg arbetslöshet.

Japp. nu vet vi hur man räknar i regeringen.

(För övrigt så är massarbetslösheten också rekordlåg bland pensionärer och små barn)

Alliansfritt Sverige, Ledarbloggen på aftonbladet, Gp Svd Dn Dn Svt Expressen gp gp

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Next Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

12 Comments

 1. Kerstin

   /  May 15, 2012

  Den allra största arbetslösheten har vi ju bland personer mellan 65-75 år, det är de som enligt Fredrik Reinfeldt skall omskolas och trappa ned på ett lugnare jobb.

  View Comment
  Reply
 2. Anders

   /  May 15, 2012

  Du vill förstås att man inte ska kunna belysa problem och göra satsningar som de gjort, utan bara gräva ner det. Varför är du rädd för sanningen? Är väl bättre att acceptera den och arbeta för ett Sverige där man inte kommer ha denna skillnaden?

  View Comment
  Reply
  • SJälvklart ska problem belysas men när statsministern säger att bara en viss del av befolkningen räknas då är han verkligen ute på hal is.. och brun om näsan. Riktigt brun.

   View Comment
   Reply
 3. Sandaz

   /  May 15, 2012

  Ja nu vet vi hur han tänker och han tänker helt rätt. Varför skulle man inte få konstatera att det är bland invandrare som problemen är som störst? Att inte våga tala om sanningen är direkt kontraproduktivt och gynnar ingen. Allra minst invandrare.
  Med all respekt för dig som person men efter att ha läst vad du skriver på din blogg verkar du vara en hopplös PK-tant, en sådan som vi har mycket otack till i Sverige idag. Det är sådana som ni som gör att Sveriges välfärd kommer att fortsätta att dala. Du är landets och folkets fiende nummer ett skulle jag vilja säga. Jag tycker det är tråkigt att behöva säga de här sakerna, men jag kan inte verkligen inte fatta vilken värld du lever i.

  View Comment
  Reply
  • Igen så var det inte så han sa det. Han förnekade att massarbetslösheten fanns alls för i en viss grupp människor var den inte så hög.
   Betydelsen av detta är att statsministern säger att de övriga inte räknas.

   Oj, ja det gör säkerligen verkligen ont i dig att “behöva” säga detta till mig… Det är riktigt, riktigt synd om dig som måste bära hundhuvudet! Stackars, stackars dig!

   View Comment
   Reply
 4. Tom

   /  May 15, 2012

  Däremot måste man väl kunna peka på var problemen finns för att kunna rikta åtgärder? Att bara säga att “oj, vi har hög arbetslöshet, vad ska vi göra?” utan att tänka ett varv till och säga “Oj, 15% av invandrarna är arbetslösa, vad kan det bero på och vad ska vi göra åt det?”.

  Etnisk svenska efter skolålder HAR ju inte några större problem att få jobb tydligen, 3% motsvarar 3 månader var tionde år. Däremot 15% motsvarar 15 månader och drygt 1 år av 10.

  Ser man VAR problemen finns och dessutom vågar säga det är man halvvägs till att försöka lösa problemen.

  Ser man VAR de finns men inte vågar säga det kommer man aldrig kunna motivera lösningarna.

  Ser man inte ens var problemet finns kommer man inte ens komma på någon bra idé på lösningen.

  View Comment
  Reply
  • Fast det var inte DET han sa. Han sa att eftersom det inte är många bland de etniska svenskarna mitt i livet som är arbetslösa så har vi ingen massarbetslöshet.
   Fastän arbetslösheten ligger på samma nivå som när han kallade det för massarbetslöshet i valet.

   Det är ett problem att vi har enormt hög arbetslöshet bland invandrarna och jag tror att mycket av det beror på att det “är nästan” ok att vara lite rasist idag. Det är rumsrent igen.
   Tvi vale.

   View Comment
   Reply
 5. Mårtensson

   /  May 15, 2012

  Tja, om det stämmer så säger han i alla fall som det är. Sanningen kanske inte är så fin alltid. För övrigt så måste man inte vara vare sig invandrare eller lågutbildad för att vara arbetslös. Blir saken bättre om man inte skulle berätta hur det var?

  View Comment
  Reply
  • Han har ju rätt i sak, arbetslösheten bland etniska svenska mitt i livet är läg. Men han förnekade också att det fanns arbetslöshet i Sverige eftersom det i just den gruppen inte var så hög. Resten skiter han i uppenbarligen, eller så räkinas de inte.

   View Comment
   Reply
 6. mikael

   /  May 17, 2012
  Reply
  • Mikael. Eftersom det finns kommunister som vill ta makten genom revolution i Sverige måste alltså DU också vara revolutionär kommunist…
   I alla fall om man resonerar som du gör.
   Väldigt dumt, rasistiskt och tendenser på paranoia…

   View Comment
   Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »