• Posts from Asiatour: AsiaTour

  Staying in Langkawi: Pentai Cenang

  Click here [Agoda] for more alternatives to stay here in Langkawi. There is an area in Pentai Cenang where there is a lot of Guesthouses, you can easilly walk from one Guesthouse to another, compare the prices and places. Just ask your driver to drive to Kahuna Cafe. From there you can walk around and […]

  Stay In Langkawi: Pentai Tengah

  Pentai Tengah is right south of Pentai Cenang and the two beaches are filled with resorts, bars and restaurants. All within walking distance. Airis Sactuary Resort [Book here] Nice, very green place. Has small ponds in between the chalets. The pool is quite long, perfect for laps in the morning if you want. Place: Pentai […]

  Gängkrigen på Koh Lipe

  Jo, det finns en del. Territorierna är väl bevakade och går man för långt blir man ordentligt påhoppad! Det är hundarna på Koh Lipe som krigar sinsemellan, de verkar komma i gäng och blir någon påhoppad rusar deras kamrater till och sen utbryter det ett väldans skällande och slagsmål. Hemskt att se faktiskt för en […]

  Frukt och bär

  Veckans tema på fototriss. Frukt är väldigt lättillgängligt här i Malaysia. Vi har massor med färsk frukt att välja på året om. Solmoget och färskt. Helt fantastiskt! På nattmarknaden radas frukten upp på detta viset. Bara att plocka och betala. Vi åkte ut i ”Kabun” och plockade någon frukt som ingen visste vad den hette. […]

  Fototriss

  Veckans tema är på väg. Had en otrolig överflygning över Hong Kong.  På väg till ”min strand” på Koh Lipe och det är nödvändigt med ett pass när man ska ge sig ut! Related PostsArkitektur62Under vår resa gjorde vi squirrel counts på olika ställen. Vi gjorde de visserligen både före och efter också men… Arkitektur […]

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I invested 5 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.


  More pages where your money are growing while you are relaxing.


  Join this too, don´t put all your egg in one basket ;)

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Kan man få slut på mobbandet genom att vända sig till media?

Annika Lantz har mobbats av sin chef. Nu packar hon ihop och går därifrån.

Bland annat har chefen flera gånger talat om att hennes kollegor inte tycker om henne. (det gör ont att höra sånt ska ni veta, det har hänt mig också)

I AB säger chefen “– Annika Lantz är bland de bästa, viktigaste och finaste radiopersonligheterna vi har på Sveriges Radio.”

När vi pratar om sånt här så handlar det om hur Annika känner det det är det viktigaste. Om hon känner sig mobbad så är hon mobbad. SÅ enkelt är det.  Om det sker på en arbetsplats så ska hon informera sin chef eller sitt fack så att det får ett slut. Om det inte tar slut kan man då göra en anmälan till facket.

Media sägs också vara effektivt!

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

7 Comments

 1. Jag tror att det löser sig för Annika, hon är ju så populär. Men att det ens ska hända är trist!

  Sv: De gjorde det bara för att…

  View Comment
  Reply
 2. Jo, nog kommer Annika att klara sig, men ingen ska ju behöva känna sådär…

  View Comment
  Reply
 3. Ingen sk behöva känna sig mobbad.Annika Lantz tror jag står pall..Vi har ett sådant ställe dår man kan få plocka och ta med sig hem i frysen.ja ja det kostar naturligtvis.Kram!

  View Comment
  Reply
 4. Den chefen ska skämmas….alla som mobbar borde få smaka sin egen medicin…..

  View Comment
  Reply
 5. ST

   /  June 28, 2012

  Får man bara uttala sig här om man är pro-AL?
  Bland alla mina bekanta vet jag inte av någon som gillat ALs live-program, med ständiga provokationer och därtill sexsitiska… Får man säga så?

  Har hon verkligen blivit mobbad är det dock att beklaga, men pga attityden känns det högst tveksamt om så verkligen är fallet. Kanske är det bara så att hennes chef helt enkelt sökt bromsa dummheterna?

  View Comment
  Reply
  • Nu har väl iof inte huruvida man gillar hennes radioprogram eller inte något med om hon blir mobbad eller inte?
   Gillar man henne inte så lyssnar man helt enkelt inte, eller?

   View Comment
   Reply
 6. Här pratar man om att stoppa mobbing i skolan. Inte ens vuxna fixar ju det här. Sen kan man ju alltid ifrågasätta hur vissa kan uppbära en hög lön för att jävlas med sina arbetskamrater.

  View Comment
  Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott

  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]

  Bloggkunskap och bloggtävlingar

Translate »
%d bloggers like this: