• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Woho!

Det har snöat i natt, en hel massa!  Det gillar jag, faktiskt. Synd bara att man inte jobbade på och fick bort isen under. Det har varit 10 dagar med ordentlig tö. Nu är tyvärr den vackra snön livsfarlig och orsakar självklart kaos.

Volvo väntas bli störst i Kina; Det är en jättemarknad och det finns säkert potential. Synd bara att pengarna stannar där.  Idag är försäljningen dubbelt så stor i Sverige som den är i Kina. Stor förändring med andra ord.  Tycker kineserna att det är ok att bilen tillverkas i Sverige så länge den ägs av kineserna? Volvo satsar också just nu på elbilar. Det kan vi behöva i Sverige men framför allt i Kina där vissa städer i princip aldrig ser himlen på grund av alla föroreningar.

På tal om Shanghai när kommer man att satsa på och försöka driva det här med mindre miljöförorenade fartyg?

Mamman räddade sonen från att köras över av bussen. De hade precis gått av när sonen halkade och gled in under. Mamman hann precis dra undan honom innan bussen körde. DUktig busschaufför som kollade innan han drog?

Björklund sågar överklagade betyg. Björklund visar återigen framfötterna. Det är skitbra för då ser vi honom för den skolfascist han är. Betygssystemet borde vara mer “hårt” och mindre “mjukt”. Med det menar jag att det ska vara mer mätbart. Exempelvis så sätter vissa skolor (friskolor) högre betyg för att locka elever.  Jag skulle aldrig klara att sätta betyg, jag är alldeles för mjuk för det och skulle ge alla elever för höga betyg!

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Next Post

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »