• Posts from Asiatour: AsiaTour

  Frukt och bär

  Veckans tema på fototriss. Frukt är väldigt lättillgängligt här i Malaysia. Vi har massor med färsk frukt att välja på året om. Solmoget och färskt. Helt fantastiskt! På nattmarknaden radas frukten upp på detta viset. Bara att plocka och betala. Vi åkte ut i ”Kabun” och plockade någon frukt som ingen visste vad den hette. […]

  Fototriss

  Veckans tema är på väg. Had en otrolig överflygning över Hong Kong.  På väg till ”min strand” på Koh Lipe och det är nödvändigt med ett pass när man ska ge sig ut! Related PostsArkitektur62Under vår resa gjorde vi squirrel counts på olika ställen. Vi gjorde de visserligen både före och efter också men… Arkitektur […]

  Om jag var miljonär

  Jag skulle sätta in alla pengarna på mitt bankonto och sen skulle jag ansöka om Malaysia My second home. ”Applicants over 50 have show assets over RM350,000 and monthly income of RM10,000. ” Inkomsten från räntan skulle ge en viss inkomst, resten får man fundera ut.  RM 350.000 = 700.000 SEK. När man väl anlänt […]

  Drinking water in Koh Lipe

  The water in Koh Lipe is not good to drink. You have 2 choices; buy water bottles (and increase the piles of plastic waste) OR buy a Trash hero bottle for 200 bath and get unlimited free fill ups on your water on several restaurants, bars and hotels in Koh Lipe. In the future Trash […]

  Thai pancake lady shop

  I think there is actually 5-6 of these in Koh Lipe.some with same name and some with other names. Menu is all the same tho so if you are looking for variety; now you know. You are greeted with 4 menus when you come. Plenty to choose from. I have been getting breakfast here since […]

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I invested 5 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.


  More pages where your money are growing while you are relaxing.


  Join this too, don´t put all your egg in one basket ;)

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Skandalernas mässa?

Haha, det är väl egentligen det sista man kan säga och Bokmässan som pågår i Göteborg just nu men efter att Nina Hagen blivit “förödmjukad, skälld på och kroppsvisiterad” på Landvetter flygplats och en journalist Uppdrag granskning förts bort av polisen misstänkt för att planera en attack mot Lars Vilks så kan man ju undra.

Fullt ös Bokmässan alltså!

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Next Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

5 Comments

 1. Peter

   /  September 24, 2011

  Man kan väl säga så här, att den Tulltjänsteman som tog ut just Nina Hagen för kroppsvisitation förmodligen begick sin karriärs största misstag. Hon bevisade nämligen att det finns fog för misstankarna om att “urvalsprocessen” snarare går på illvilja och spit mot vissa personers utseende och uppträdande än på fakta och korrekt information om konkreta misstankar.

  Förmodligen kommer Tullens pressavdelning inom några dagar att vika sig dubbel för att producera fabricerade anledningar till personalens enligt flera oberoende vittnen påfallande aggressiva och osakliga beteende vid incidenten. För att erkänna att man begått ett misstag och offentligt be om ursäkt, DET kommer ALDRIG att hända.

  Tullen är ju en ofelbar organisation, se bara på de ENORMA framgångar man haft med att stoppa den verkliga narkotikasmugglingen, för att inte tala om den effektiva kampen mot insmugglingen av illegala vapen till den organiserade brottsligheten i landet. (Obs, ironi!)

  View Comment
  Reply
 2. Korven

   /  September 24, 2011

  Nina Hagen verhaftet durch den Zoll i Göteborg Schweden.
  Direkt när man såg henne beslutade man att ingripa då hennes utsende sade tullarna att hon var misstänkt och att hon inte var en normal nordeurope, normalt är det bara sydlänningar och mörkhyade som grips.
  (Första meningen är på tyska för att sökmotorerna i tyskland skall finna nyheten, svenska tidningar tiger ju)

  View Comment
  Reply
 3. Korven

   /  September 24, 2011

  Nina Hagen berättar för GP:
  - Jag såg verkligen fram mot att komma till Sverige, detta fridfulla och vänliga land, och så möts jag av en ilsket skällande Gestapo-kvinna med hund, som hotade med att ta blodprov om jag inte tog av mig mina kläder.

  Detta är en direkt kriminell handling av tulltjänstemannen, tullen får lov att ta blodprov vid misstänkt rattfylleri. Det är däremot INTE tillåtet att använda detta som ett hot eller påtryckningsmedel i andra sammanhang. Någon rattfyllerimisstanke förelåg inte då hon kom som passagerare i ett flygplan.

  Uppenbarligen är tullen i Göteborg ”out of controll”. Detta borde anmälas.

  View Comment
  Reply
 4. Åh dit hade jag velat åka och prata med typ Schulman. Iofs kanske jag inte hade vågat, men ändå :P

  View Comment
  Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott

  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]
  Bloggkunskap och bloggtävlingar

Translate »
%d bloggers like this: