• Posts from Asiatour: AsiaTour

  Staying in Langkawi: Pentai Cenang

  Click here [Agoda] for more alternatives to stay here in Langkawi. There is an area in Pentai Cenang where there is a lot of Guesthouses, you can easilly walk from one Guesthouse to another, compare the prices and places. Just ask your driver to drive to Kahuna Cafe. From there you can walk around and […]

  Stay In Langkawi: Pentai Tengah

  Pentai Tengah is right south of Pentai Cenang and the two beaches are filled with resorts, bars and restaurants. All within walking distance. Airis Sactuary Resort [Book here] Nice, very green place. Has small ponds in between the chalets. The pool is quite long, perfect for laps in the morning if you want. Place: Pentai […]

  Gängkrigen på Koh Lipe

  Jo, det finns en del. Territorierna är väl bevakade och går man för långt blir man ordentligt påhoppad! Det är hundarna på Koh Lipe som krigar sinsemellan, de verkar komma i gäng och blir någon påhoppad rusar deras kamrater till och sen utbryter det ett väldans skällande och slagsmål. Hemskt att se faktiskt för en […]

  Frukt och bär

  Veckans tema på fototriss. Frukt är väldigt lättillgängligt här i Malaysia. Vi har massor med färsk frukt att välja på året om. Solmoget och färskt. Helt fantastiskt! På nattmarknaden radas frukten upp på detta viset. Bara att plocka och betala. Vi åkte ut i ”Kabun” och plockade någon frukt som ingen visste vad den hette. […]

  Fototriss

  Veckans tema är på väg. Had en otrolig överflygning över Hong Kong.  På väg till ”min strand” på Koh Lipe och det är nödvändigt med ett pass när man ska ge sig ut! Related PostsArkitektur62Under vår resa gjorde vi squirrel counts på olika ställen. Vi gjorde de visserligen både före och efter också men… Arkitektur […]

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I invested 5 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.


  More pages where your money are growing while you are relaxing.


  Join this too, don´t put all your egg in one basket ;)

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Se upp!

Om du har en fluga som surrar framför ögonen ska du se upp, eller vifta bort den för det finns en viss risk att den misstar ditt öga med en älgs näsborre och sprutar in larver i ögat.  Larverna är vita med svarta huvuden och har hullingar.

Detta är ju som värsta science fiction.

Det är Älgens Nässtyng (Cephenemyia ulrichii) som flugan heter som lägger sina larver i svalget på älgen på detta viset. Ibland misstar den ett människoöga med älgens näsborre…

Annat att se upp med: Det cirkulerar just nu hur mycket som helst angående Usama bin Ladins död på facebook (fast inte enbart detta). Detta är virus och, ärligt talat, varför klickar man på något sådant?

En sak till om Facebook. Det kommer inte att komma någon applikation  så man kan se vem som har besökt din profil, aldrig.  Så om du får erbjudande att installera något liknande, gå inte på det!  Överlag på Facebook; änvänd sunt för nuft och klicka inte på allt du får!

Lite goda nyheter då: Liseberg har dragit tilbaks det faktumet att föräldrar måste betala när man åker med barnen på exempelvis Farfarsbilarna. Nu är det bara häftena som ska tillbaks också… och självklart ska hamburgarna kosta samma som de gör utanför!

Lite kul: Caféet Proviant har köpt in röd ko (ett konstverk enligt egen utsaga) och ställt ut den på sin uteservering. Det gillade inte polisen för på en uteservering får man bara ha stolar, bord och en avgränsning. Plus självklart en skylt med menyn. Men inga kossor!

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

7 Comments

 1. Haha, vi hade visst samma tanke idag ;-)

  Jag har tack och lov inte öppnat skiten och jag är ärligt sagt ganska trött på FB och allt som skickas runt där. Är sällan inne :-/
  Kram

  View Comment
  Reply
 2. Usch, äckliga flugor!

  View Comment
  Reply
 3. Tror du det hjälper med glasögon? Satans äckliga flugor *ryser* Ha det :) ♥♥♥

  View Comment
  Reply
 4. Usch! Jag som har två flugor här inne… ;D

  View Comment
  Reply
 5. Va, har man sluppit att betala biljett för sig själv om man åkt typ farfarsbilarna? Ops, här har jag missat grejer. Fast okej… jag kanske är på Lisseberg vart femte år. ;)

  View Comment
  Reply
 6. Jag har aldrig klickat på NÅGOT på face eller lagt till applikationer – jag är mån om min facebook och noga med att inte kvadda den haha

  View Comment
  Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott

  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]

  Bloggkunskap och bloggtävlingar

Translate »
%d bloggers like this: