• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Öckerö

Öckerö ör själva huvudön i de tio öarnas kommun. INte för att Öckerö är störst eller för att här bor flest människor (inte heller för att den är bäst) utan helt enkelt för att den ligger ganska i mitten. På Öckerö, ligger kommunhuset (det nya och svindyra) , biblioteket, ålderdomshemmet, systemet och thairestaurangen!

Jag har inte gjort något inlägg om öckerö innan och det beror på att jag mest transporterar mig över Öckerö, vidare till någon av de andra öarna. Tyvärr har inte Öckerö samma charm som Hälsö, Rörö eller Grötö. Öckerö bara … är.

Fast det är klart att det finns klippor här och hav.. och det är ju vackert oavsett vilken ö man befinner sig på, eller hur?

2 saker lärde jag mig igår; bilderna är mycket mörkare i datorn än i kameran och det är grymt jobbigt att klättra i berg!

Här kan du läsa om och se foton från de andra öarna i kommunen!

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

2 Comments

 1. På bilderna ser det jätte mysigt ut!
  Jag hade gärna haft en sommarstuga på en ö (när de där efterlängtade miljonerna dyker upp). Men är det inte jobbigt att bo så till vardags, att ha så långt till allt? Jag tycker det är bökigt nog som jag har det idag med en 15 min promenad till mataffären, innan hade jag 5. :)

  View Comment
  Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »