• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Långhelg

Låt mig förklara lite: Anledningen till att jag sa hurra åt att Snorpan fått nej på Högskolan är att det innebär att vi nu kan fullfölja resan som vi planerat. In fact har vi pratat om att tidigarelägga den lite till och med. Så Snorpan kommer ut idag så att vi kan ta tag i saker och ting!  Det betyder att det är 105 dagar kvar tills vi reser!  Vi hade inte planerat att hon skulle komma in utan hon sökte mest för att det hade varit för djävligt OM hon skulle kommit in och hon inte sökt. Ni förstår va?

Så idag blir det till att ta kort till visumen och kanske, kanske att vi bokar biljetter! *sug i magen*

Så började min helg, med detta på tåget ner, sen har det bara flutit på i rusets tecken och nej då menar jag inte att jag druckit hela tiden utan att man fått ett rus efter ett annat. Underbara och fantastiska människor, härliga upplevelser, regn, konsert, karneval osv…

Läser att Aftonbladet recenserar konserten och dissar Take That, förstår inte varför man skickar någon som inte gillar musiken att se och recensera en show? Är kanske bara Robbie “hård nog”? För det vet ju alla att det inte är ok att gilla “pojkband” och deras musik, så har det alltid varit!  Jag tyckte det hala var härligt och mycket symboliskt för deras återförenande!

(Sitter och kollar på videon och lipar. Favoritartist, favoritkväll och så otroligt mycket känslor)

Tragiskt också att konserten lördagen fick ställas in. Många hade laddat, bland annat K och E som ju var mitt resesällskap. Detta var ju trots allt originalkonserten och biljetterna sålde slut på 4 timmar. Man kan förstå frustrationen fansen upplever.

Jag har haft en underbar långhelg. Perfekt. Fast denna veckan är det serious business; jobba, jobba och jobba. 7 nätter på raken!

Det betyder att jag får leva genom er; berätta vad har ni för planer?

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Next Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

11 Comments

 1. Som svar på din kommentar i min blogg:

  Ta med din HTC! Se till att du stänger av ditt telefonsvar bara, annars kostar det pengar för dig med folk som ringer och lämnar meddelande. Jag brukar bara svara om jag ser att det är nått jätteviktigt. Annars ser jag vem det är som ringer och skriver mail och undrar vad de vill. Men oftast vet ju folk om att man är utomlands och de ringer inte. Dessutom… att kunna blogga lätt och snabbt är ovärderbart för mig!

  Jag vet som sagt inte vad restaurangen hette… ledsen att jag inte kan hjälpa till, fattar inte varför jag inte tog kort på namnet, brukar ju alltid göra det!

  Skall följa er resa, kommer ju bli sjukt kul ju!

  View Comment
  Reply
  • Ok, ja så kan man ju faktiskt göra. Jag har redan plockat bort telefonsvararen. Perfekt ju, jag blir mer och mer sugen på att ha telefonen med mig. Finns ju mycket bra man kan ha i den.

   View Comment
   Reply
 2. Både roligt och tråkigt att hon inte kom in. Hoppas att det löser sig med pengar och sånt och att hon kommer in nästa år! Skoj med resan, då är det planering planering och planering som gäller. Foto till visum är dyrt, helt galet!

  View Comment
  Reply
  • Vi har idag tagit kort själva så vi kan printa de och använda. Så blir det inte så dyrt :) Man får spara på det man kan och vi har använt info om hur ett sånt kort ska se ut, förhoppningsvis blir det rätt.

   View Comment
   Reply
 3. God morgon! Kul att ni ska ut och resa,hoppas att hon kommer in nästa år..Tack för berömmet om min trädgård.Ha en bra tisdag! Morgonkram!

  View Comment
  Reply
 4. Åh, var det liksom ursprungskonserten som fick ställas in. Det är ju de mest entusiastiska som hann köpa de biljetterna… Tur du fick till den andra iaf!
  Vart är det ni skall åka?

  View Comment
  Reply
  • Ja precis, Hard core-fansen typ! Väldigt tråkigt för dem! Tur för mig dock! :)

   Vi ska till Katmandu, Tibet, Kina, Thailand, Malaysia, Singapore och Indien.

   View Comment
   Reply
 5. roligt att ha en resa att se fram emot =) Själv åker vi till prag om 1½ vecka =)

  View Comment
  Reply
 6. Sticker utomlands snart, håller på att avrunda bloggen. Det kommer att ligga långläsning uppe medan jag är borta.Bara jag får skiten klart någon gång.
  Bara för att retas så sänder jag över min favorit bland pojkbandsparodier :)

  View Comment
  Reply
  • Haha jag kan tycka det är lite roligt också för viss band och låtar (och uppträden) är ju lite stereotypa.
   (Haha de har hittat de exakt, det där med att stå på en strand och ta sig på bröstet. Kan känna att det är lite fånigt ibland :)
   Ha en skön semester!

   View Comment
   Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »