• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Är de mutade eller?

Smugglingen av sprit som GP har skrivit om i flertalet veckor fortsätter precis som vanligt. GP har visat på ett otroligt flöde av alkohol och man har till och med outat en sport/ungdomsprofil som langare men ingentin händer. Bussarna fortsätter att rulla fram och tillbaks till Tyskland, precis som vanligt.

Tycker det är bra att man på GP föjer upp och sätter press. Man ifrågasätter varför ingenting sker men man gör det inte bara en gång utan man fortsätter, gång på gång.

Förvånande då har ju Greklands agerande varit vad det gäller Ship to Gaza, man undrar varför Grekland så tydligt har tagit ställning emot leveranserna. Är det för att man är Pro-Israel eller är det för att man är emot Palestinierna?  Är det någon som ifrågasätter Grekland för deras agerande? Med tanke på att det handlar om Grekland och Israel så undrar man ju om de har bivit mutade!

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

6 Comments

 1. Två evigheter att komma in och kommentera här – igen :(
  Savr på ditt inlägg: Det är alltid ett rackarns spel UNDER täcket… :(

  View Comment
  Reply
 2. Idag kom jag in här ganska snabbt ändå men igår tog det tid. Håller med om att det är bra att de följer upp. Mindre bra att de på sätt och vis romantiserade tanter med rollater och att de var driftiga som sålde smuggelsprit. Eller var det aftonblaskan kanske?

  View Comment
  Reply
 3. Peter Andersson

   /  July 8, 2011

  Att Grekland stoppat aktivisterna kanske beror på att FN anser att blockaden är laglig.

  View Comment
  Reply
  • Så kanske det är, förutom då att FN har deklarerat att blockaden strider mot folkrätten och således är olaglig. Men annars kunde det säkert vara så.

   View Comment
   Reply
 4. BABABATRA

   /  July 8, 2011

  Blokaden är laglig men FN väntar med att pulicera beslutet av politska o Turkiska skäl.

  View Comment
  Reply
  • Israels blockad av Gaza har förklarats olaglig av bland andra FN, Amnesty International, Internationella Röda Korset och Human Rights Watch. Även EU och Sveriges regering.
   Dessutom strider blockaden enligt såväl Haagkonventionen som Genèvekonventionen mot ockupationsmaktens skyldighet att ansvara för hälsa, utbildning, mat och adekvat bostad i det område man ockuperar

   View Comment
   Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »