• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

2 år sedan

Nu är det ju ungefär 2 år sedan jag gjorde min operation. Jag har inte sedan dess visat några symptom på livmoderhalscancer (går på någorlunda regelbundna kontroller) och det är ju skönt.

Vill därmed påminna om de otroligt fräcka bilderna som togs under min operation (tror det var narkosläkaren som tog dem). Fast har du svårt för blod och sånt så klicka INTE, bilderna visar min uppsprättade mage och hur min livmoder skärs ut.  

Påminner gärna också om att alltid använda kondom då denna cancer är en sexuellt överförbar sjukdom. 98% av befolkningen bär på det sk HPV-viruset och man bör vaccinera sig innan sexdebuten. Som en av mina läkare sa: den enda biverkningen är det höga priset men är man under 18 år så gör det under högkostnadsskyddet, alltså 1.800:-

Läs allt om “min” cancer.

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Next Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

3 Comments

 1. Jag klickar inte, men uppskattar att du bjuder på bilderna ändå (för de som klarar av att se). Det är viktigt! Och tack gode Gud (eller högre makter eller nåt) för att allt verkar vara bra nu!
  Sv: Jag har börjat använda mig av leende och lite “jag är en gammal tant som inte hänger med i tiden”-uppsyn, det funkar jättebra. :D

  View Comment
  Reply
 2. ja det är en billig försäkring

  View Comment
  Reply
 3. Oj!!! :/ Läskigt, jag är inte vaccinerad, jag tänkte göra det när de kom ut om infoblad om det men då var jag redan 18 – going 19 så jag valde o skita i det… Nu när man ser bilderna så vill ja fan testa killen HAHAHA inte mig.

  View Comment
  Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott

  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]

  Bloggkunskap och bloggtävlingar

Translate »
%d bloggers like this: