• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Rösta hellre efter hur hela Sverige tjänar!

Här kan du läsa mer om Alliansens valmanifest. Aftonbladet har tråklat ihop en lista på vilka som tjänar på deras politik. Även GP har gjort en lista.

Noterat;

Höginkomsttagarna Så småningom och om ekonomin tillåter vill alliansen ge skattelättnader till 4,4 miljoner människor och detta kommer i så fall även komma de som betalar statlig skatt (alla som tjänar mer än 385 000 kronor per år) till del.

Arbetslösa ungdomar Flera arbetsmarknadsåtgärder finns i valmanifestet. Bland annat lärlingsjobb och alliansen vill behålla den halverade arbetsgivaravgiften för den som anställer ungdomar mellan 19 och 24 år. (Så det är ingen synvilla då?)

Förlängd provanställning från sex till tolv månader

Tyvärr funkar det inte med sänkt arbetsgivaravgift, se på Liseberg som fick sänkt avgift på ca 15 miljoner i år jämfört med tidigare det skapade inte ett enda jobb. Inte ett enda jobb. Däremot kunde Liseberg öka på sin vinst. (Var en artikel i tidnings-GP i morse, hittar den inte online)

Har även lyssnat på utfrågningen av Mona Sahlin och fastnade för just detta uttalande: Människor är inte så olika som regeringens politik antyder att vi som har jobb och höga inkomster vi ska anstränga oss mer bara vi får mer i plånboken = lägre skatt.  Och de som inte har jobb de måste slåss och det måste vara hårdare och tuffare. Ja vet att människor allra oftast vill ju jobba.

Personligen tror jag att Mona kan bättre.

Jag förstår inte varför inte Mona fick tala till punkt, utfrågarna avbröt henne flera gånger, jag hade blivit skitirriterad!

Politik för mig är på riktigt, jag vet att jag och mina rödgröna kollegor kan förändra, på riktigt och det ger mig kraft att fortsätta.”

[AB] [Sydsvenskan]

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

2 Comments

 1. jättebra inlägg. får jag låna det?

  View Comment
  Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »