• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Moderaternas fula tricks på Öckerö + lite annat…

Idag blir det lite extrajobb på hotellet. Känns ovanligt för jag har inte jobbat där på dagen på riktigt länge, det är nog sen förra sommaren!  Kul är det iaf at träffa de kollegor jag annars aldrig träffar!

I Trollhättan mobiliserar man nu inför SDs möte där. Jag hoppas verkligen att de får hålla sitt möte ifred. Det skulle nog ge bättre önskad effekt än att förstöra mötet! SD har bara ett enda budskap och en enda lösning; låt de berätta om den så kan vi sen gå och rösta på ett annat parti med bättre och fler lösningar! Utan främlingsfientlighet! Partiet lär självdö om vi låter de hållas!

Läste på Moderaternas lista över vad man vill göra och vad man har genomfört i Öckerö kommun att det blir en konstgräsmatta. Lite kul att moderaterna i Öckerö tar åt sig äran för något som Socialdemokraterna har föreslagit. Man “glömmer” att nämna det på listan man delar ut och berättar vad Socialdemokraterna har gjort…

Fast de gör ju likadant vad det gäller elbilarna som man är första kommun med. Det är ju ett förslag som ursprungligen kommer från Miljöpartiet.  För övrigt ryktas det att elbilarna inte beslutats i kommunfullmäktige ännu.. hoppsan!

Jag citerar den moderate kommunpolitikern: “Det är roligt som moderat politiker att gå i täten för miljöarbetet inte bara i Öckerö kommun utan i detta fallet även i riket. Detta är ett steg på vägen att kommunen skall bli oberoende av fossila bränslen.

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Next Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

1 Comment

 1. Bättre än rykten är fakta.

  Fakta, vi tog beslutet om att bygga en konstgräsplan i Öckerö kommun. Socialdemokraterna lade en motion redan när denna diskussion var i full gång. Att man lägger en motion om något som redan finns i planerna innebär inte att man kan ta åt sig äran för detta.

  Fakta, vi tog beslut om att införskaffa elbilar. MP har motionerat om att vi skulle skapa en bilpool av kommunens befintliga bilar. Detta var inte genomförbart och är näppeligen samma sak.

  Fakta, Kommunfullmäktige skall överhuvudtaget inte ta något beslut om elbilar. vad Du antagligen missuppfattat det hela med är att MoveAbout ännu inte kunnat leverera all tre bilarna.

  Arne Lernhag
  Kommunstyrelsens ordförande (M)

  View Comment
  Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »