• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Gammal sossetradition – numera jippo för alla partier!

Enligt traditionen var det Olof Palme som brukade hålla ett tal i Almedalen. Det hade sitt ursprung i ett möte 1968 och första året talade Palme från ett lastbilsflak. Det var 1969.

1981 insåg antagligen de andra partierna hur mycket eko och mediatid det gav och man hängde på. (En betald vecka i Visby är väl heller inte så illa kan tro).

Nu är det ett jippo och det är inte mycket man orkar läsa om det. Man framhäver sig själva men många partier kastar också skit på andra partier/partiledare. Synd att debatten går förlorad och det egentliga programmet inte kommer fram ordentligt.

Jag ser att valfläsket har kommit fram och regeringen slår sig själva för bröstet och skriver upp BNP lite. Alltid lurar det någon…

Att skillnaderna i betyg har ökat finns mellan höginkomst- och låginkomst-tagare tycker jag tydligt visar att klyftorna ökar. Och de gör det tidigt, det är alltså svårare att komma ifatt redan som 16-åring. Genomsnittet var 30 poäng högre på betyget idag.

[GP] [GP] [DN] [DN] [Sydsvenskan] [Svd] [Svd] [Aftonbladet] [Aftonbladet] [Aftonbladet] [Expressen] [Skånskan] [Europaportalen] [Dagen] [DM] [KB] [LT] [TCO]

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »