• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

December är här

En kvinna som var ute och promenerade med sin barnvagn härute blev igår påkörd av en bil. Man tror att det har med den lågt stående solen att göra. Kvinnan, barnet och mannen i bilen fördes samtliga till sjukhuset. Kvinnan och barnet har båda skadats allvarligt i huvudet. Tydligen ska flera bilar ha kört in i den första bilen.  Hade jag tittat ut så hade jag kunnat se själva olyckan så nära är det.  Vi får hoppas att samtliga skadade klarar sig utan framtida men. Bilen körde in i en bergsknalle efteråt, därför är den så skadad. Bild lånad från GP. Edit: Tillståndet för den skadade bebisen är mycket allvarligt. (kl 13:37)

Nu drar GPs jultävling igång igen, en gåta att lösa varje dag. Jag tänkte på förra årets julkalender häromdagen, det var en tävling jag tyckte mycket om  (den med portarna/dörrarna på husen i Göteborg).

En resa för att undkomma kylan kanske?  Tja under 3.000 till Thailand hade väl suttit fint?!  Mitt emellan höstlovet och jullovet är det bra priser att resa.. det där är något vi ska ta med oss till nästa år. Vi åker ju ungefär nu!

I Uddevalla stoppade polisen en bil med 2 st män i. I bilen fanns också 103 liter sprit, 725 liter starköl och 7.000 cigaretter. Jösses, det är ju en hel förmögenhet!

Jag ska åka in till bilbioteket idag och göra 5 st undersökningar, sen blir det nattjobb. Jag känner mig laddad efter min slappedag igår. Vet ju också att Snorpan kommer på fredag och det ser jag fram emot. Hoppas hon har sin nya kamera med sig.

Haha kolla in fjortizarna i Snorpans blogg. Jädrar vad roligt vi hade när vi spelade in det!

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

2 Comments

 1. HAHAHA – kollade in er filmsnutt – Sköningar :-D

  View Comment
  Reply
 1. Det gick inte så bra. | krulli

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »