• Posts from Asiatour: AsiaTour

  Ziplining in Langkawi

  We started out with filling in the safety forms and with fitting the harness . Then we got a safety breefing on what to do and what not to do.  After that we were transported halfway up the waterfall to start our flying. The instructors spoke well english and they keept reminding us of the […]

  When arriving in Langkawi

  When you arrive in Langkawi there are a few things you need to know. Whether you come by plane or ferry. First of all, Pantai Cenang / Pantai Tengah area is the best if you want to experience beach, restaurants, bars and shops. There are lots of hotels here ranging from lowest budget to splurge […]

  Walking up to Gunung Raya

  Yes this is a nice but quite hard walk. It´s 4287 steps to the top and most of them are upwards (a few ones going down before the final stretch up.) Gunung Raya is the highest mountain on Langkawi. Start in Kampung Bukus (Book Village) and follow the path. The park in this area is […]

  Nest Rooftop, Langkawi

  The Nest is the first roof top bar in Langkawi and the view from up here is amazing. You can see Pantai Cenang from a totally different view. Watching the sunset from here is popular and you need to be out in time to get a good place to sit. They serve food, inspired from […]

  Leaving Langkawi

  There is just so much to explore in the world, why stay too long in Langkawi? I can surely give you a lot of reasons, after all I stayed here for almost two years and made Langkawi my home but that´s not what you are looking for is it? Anyway, you seen the beaches, drank […]

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

De förberedde ett rån

Mysteriet är löst:

Vad de skulle råna vid den tiden på morgonen står inte i artikeln. Man hittade ett skjutvapen och personerna är kända sedan tidigare av polisen.

Tydligen är det fel att det varit skottlossning innan ingripandet.

Vet ni, när jag tänker på det så känns den här förklaringen väldigt konstruerad!

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Next Post
Tack för din kommentar. Observera att din emailadress kan komma att valideras. Endast kommentarer med giltiga emailadresser publiceras. Din IP-adress registreras.

No Comments

 1. Ragnar

   /  June 21, 2010

  Det kan t.ex vara bussterminalen, postterminalen….

  View Comment
  Reply
 2. JO

   /  June 21, 2010

  Vi har mer vapen än någonsin ute på gatorna, det är bedrövligt!

  Tagit gort länk

  View Comment
  Reply
 3. JO

   /  June 21, 2010

  Vad är problemet?

  View Comment
  Reply
  • Problemet är att det är en sida som får mig att må illa, det är en sida som får mig att känna mig smutsig, det är en sida som jag på intet vis stöder och som i sin tur stöder ett parti som jag tycker är odemokratiskt och den är framför allt rasistisk. Något jag inte står för alls!

   Inte mitt problem dock. Jag har helt enkelt beslutat att det inte ska finnas några länkar dit härifrån.
   Hoppas du inte blev ledsen nu….

   View Comment
   Reply
 4. JO

   /  June 22, 2010

  Odemokratisk? Varför tycker du SD är demokratisk och rasistisk?
  Måste du stödja en sida för att du inte ska censurerar bort den?
  Jag tycker du är något inskränkt.
  Jag är inte alls ledsen för det, tycker bara synd att du inte förstår att en majoritet av svenskarna vill ha mindre invandring, att invandrare står för en överrepresentation av alla brott i Sverige, att media mörkar fakta och att rasistsläggan som du håller i just nu, den tar man till i alla möjliga tillfällen när ordet invandring nämns.
  Du borde faktiskt besöka den sidan med öppna ögon och läsa på lite, du behöver inte tycka som många andra där, det gör inte jag.
  Du skriver om förberedelser till rån, kanske med anknytning till Nivå-mordet. PÅ den sidan jag länkade till står det om Nivå-mordet om det stora antalet skjutvapen som cirkulerar i Sverige. Oavsett om du inte gillar den sidan eller har andra politiska värderingar, så finns det information där som faktisk tillför dina läsare mer fakta i ditt inlägg.
  Återigen, varför tycker du SD är rasistiska och odemokratiska? Har du vräkt ut dig dessa ord så antar jag att du står för dem och då vill jag gärna att du utvecklar ditt resonemang, om du nu inte vill visa sidan.

  View Comment
  Reply
  • Sidan hänger blanda annat ut gärningsmän. Men bara de utländska gärningsmännen, man är inte alls lika måna om att hänga ut Carl Andersson när han har våldtagit. Det ger en mycket skev bild av hur det egentligen ser ut.
   DET tycker jag är odemokratiskt och rasistiskt.
   Du har missuppfattat det hela, eller så umgås du i fel kretsar för det är faktiskt inte så att majoriteten av svenska befolkningen vill minska invandringen. Kanske att en majoritet vill att vi ska se till att de integreras bättre men stoppa den helt? Nej du det är nog mest i de kretsarna som du umgås i. I mina kretsar finns det inget sånt alls. Vi gör inte skillnad på människor beroende på varifrån de kommer, hur de ser ut eller vilken religion de tillhör.

   Jag har faktiskt besökt sidan, mer än en gång och efteråt känner jag mig både smutsigt och hemsk. Precis som du säger så finns det fakta där. Dock är jag väldigt kritisk till om den faktan tas fram på samma sätt som när man hänger ut gärningsmännen, dvs man vrider på det lite så det ser värre ut än det egentligen är. Vore dumt av mig att inte besöka den, jag kan ju inte gärna uttala mig om sidan och jag inte varit där, eller hur?

   Jag har tagit beslut att inte länka till sidan JO, det är ett beslut jag står fast vid. Jag behöver inte verifiera varför jag tagit det beslutet egentligen. Nu ha jag försökt förklarar lite men mitt beslut är taget och kommer att stå fast.
   Jag drar streck i debatten här eftersom den ändå inte leder någon vart.

   View Comment
   Reply
 5. JO

   /  June 22, 2010

  “Jag drar streck i debatten här eftersom den ändå inte leder någon vart.”

  Och varför leder den ingen vart?
  För att det är din blogg? Du borde sluta med Twingly om du inte är mentalt stark att argumentera eller ha en kommentatorsfunktion.
  Sedan är du nog mer fördomsfull än mig, inskränkt. Eller?

  View Comment
  Reply
  • Trevligheten ringde, du hade redan gått….
   så fort jag slutade diskutera med dig försvann den “trevliga och snälla” polityren. Istället menar du på att jag inte är mentalt stark och tycker inte att jag ska använda twingly om jag inte kan hantera en diskussion.

   DÄRFÖR slutade jag diskutera med dig.

   PS, dina kommentarer är markerade som skräp och kommer således inte ens att synas för mig längre.

   View Comment
   Reply

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »