• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Terrorism!

Jag gillar kött och jag äter kött och jag kommer att fortsätta att äta kött. Så nu vet ni det.  Jag har alltid respekterat folk som inte tycker som jag, jag kan tycka de har konstiga åsikter men de har rätt att tycka så!  Men när man blir terrorist och förstör och skadar och försöker tala om för mig att jag minsann inte ska äta kyckling då blir jag förbannad! För jag gör som jag vill så länge detä r inom lagens ramar, förstått??!

Så från och med nu kommer jag att äta mycket kyckling, jag ska strimla den fint och känna efter med fingrarna innan jag tillagar och äter den, äta långsamt och tugga riktigt noga men jag ska faanimig äta kyckling! (och Falukorv)

Vill jag äta kött så är det min mänskliga rättighet att göra det och ingenting, ingenting de idioterna som gör detta, kan få mig att ändra mig.  Så nu jävlar folk, låt oss äta kyckling tills det sprutar ur öronen, låt oss mumsa i oss falukorv istället för chips på fedagskvällen och visa att det här jävla terroristtramset inte funkar längre!  Jag ska vara extra försiktig men jag ska äta, hör ni det era jävla puckon

Är ni med!?

Nytt larm, glas i falukorv, Glasbit hittad i Falukorv, Kycklingstopp på flera håll, Fler glasbitar hittade i mat, Glas i kyckling; detta har hänt, Säpo har kopplats in i kycklingskandalenGlasbitar i falukorv, färdigrätter och fisksufflé,

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »