• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Skicka hem Israels ambassadör!

Det är ett levande på Israel och än den ene än den andre ska berätta för oss hur regeringen ska hantera tryckfriheten. Det ska de inte, alls! Israel hotar dessutom med att Bildt inte får komma in i landet när han kommer på uppdrag av EU och Aftonbladets reportrar måste man “kolla blodtypen på så man vet vem de kan donera till” innan de släpps in, det kan ta upp till 3 månader…..

Israel gör bort sig som fasen här, fattar de inte det? Man hånar Bildt i Israel (vem, trodde att jag skulle försvara honom?)

NU RÄCKER DET: skicka hem Israels ambassadör; gärna med svansen mellan benen, de ska inte komma hit och tro att de kan diktera Sveriges grundlag! Oh nej!

Alla trampar runt Israel så försiktigt för de har ju varit utsatta för förintelsen men vad de själva håller på med och har hållt på med är helt ok? Nej, nu får det bannimej vara nog! Dra, typ, åt helvete, ok?!

Dock är jag en hel del förundrad över att det påstås att ambassadören fick grönt ljus av UD.. ja då har ju UD isåfall uttalat sig.. och.. trampat på tryckfriheten, eller så tar UD avstånd från “Ms Elisabet Borsiin Bonnier”. Vilket är det?

[GP] [DN] [Expressen] [Svd] [Aftonbladet] [Sydsvenskan]

Jag blir så trött…..

Låts oss ge igen: Bojkotta alla varor som kommer från Israel. Om de 3 första siffror börjar på 7 29 så.. KÖP inte varan!v

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Next Post

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »