• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Sex är naturligt

Skolbarn uppmanas till en orgasm om dagen.

Så då är det så nu; sex-8 gånger om dagen, så som vi skojat om under så många år.

Men allvarligt talat, så länge ungarna får reda på hur man skyddar sig från sjukdomar och graviditeter så är ju sex, faktiskt, något som är lika naturligt som att äta eller andas. Om de dessutom vet hur deras kropp fungerar så  blir det inte så otroligt hysteriskt med fejkade orgasmer etc.  Viktigt också att man lär barnen att sex är helt och hållet på deras villkor, om och när de själva bestämmer och hur de själva vill ha det. Vill någon något man själv inte vill så är det helt rätt att säga nej och att det nejet ska respekteras.

Eller som Emma Hamberg sa: i alla lägen ska ungarna välja onaniläxan före matteläxan, matte kan man lära sig på kom-vux istället. En förstörd debut eller kasst sexliv under de tonåren är ingenting man kan få igen. (Nu ska ju visserligen regeringen ta bort kom-vux men ändå…)

I artikeln står det inte hur gamla ungarna är men 12-13-årsåldern är väl lagom. Jag har försökt att aldrig hymla om eller hyssja åt sex eller sexsnack och i gengäld kan vi nu öppet, utan problem, prata omb åde ditten och datten jag och Snorpan.

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Next Post

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »