• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Robinson

I morse såg jag då slutet på Robinson. Jag lyckades undvika all sorts media och hade således ingen som helst aning om vem som skulle röstas hem. I början är det alltid småsaker som gör att man får åka och tydligen var det så nu också.

Kärleksspelet fällde Michel (aftonbladet.se). Jossan blev sotis och skickade hem killen ifråga.. hade det inte varit smartare att skicka hem Mika och på det viset kunna få en chans på Michel därnere på ön?

Mika svimmade då Michel röstades ut (metro.se)

Om man skulle åka på något sådant här så är det ju i början man ligger som mest risigt till, det är ju bara en enda liten sak som kan göra att hela gruppen vänder sig emot en.

För övrigt har det hela amerikaniserats lite; programmet är väldigt mycket som Survivor och man säger ibland till och med exakt samma saker. Hittills ser det grymt bra ut, vi får hoppas det kan fortsätta så här.

Jag har ingen direkt favorit ännu men det finns ju en del som retar en redan, visst har ni såna också?

Något jag saknade igår var tidsuppgifter på hur länge man stod på plankan, det kunde sagts något eller det kund stått info om tidpunkt när man såg hur folk droppade av speciellt de första och sista. Stod de i 10 minuter eller 10 timmar, det är ju en enorm skillnad!  Jag tror jag ska leta upp någon deltagare  och fråga faktiskt :)

Jag ger premiäravsnittet av Robinson 4 lockar!!! Fast musiken var kass…..

Något jag upplever som väldigt negativt är dock alla skriverier om det; alla tidningar skriver och det kommer att vridas och vändas på i det oändliga och det förstör lite av det roliga, man tröttnar ju nästan innan programmet för att det varit så mycket. Det är skandaler hit och skandaler dit, speciellt ska tv4 hängas verkar det som.

Jag funderade på att söka till Robinson i år men visste inte riktigt hur det skulle bli, om det skulle bli en mesig svensk variant eller om de skulle tuffa upp det lite och så här retrospektivt så var det väl ganska bra med tanke på min sjukdom. Det får bli ett annat år, eller om jag faktiskt till och med söker till Survivor istället, det hade varit roligt!

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Next Post

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »