• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Morgonmix

If you can’t do the time, don’t do the crime! Familjen: hon kan dö i fänghelset.

Jag läser: Enligt föräldrarna har svenska myndigheter erbjudit sig att stå för kostnaden för tv-uppkoppling från Hinseberg under 24-åringens vittnesmål, som beräknas kunna ta upp till 15 dagar. Va? Tycker inte det är alls roligt att mina skattepengar läggs på sånt här, finns viktigare saker att prioritera såsom skola, sjukvård och ungdomsarbetslöshet. Hon har fått (bara) 3 år för att ha lejt mördare och nu jobbar Sverige för att ta hem henne? Klart som korvspad att svenska fängelser är överfulla när man inte bara fyller dem med fångar som begått brott i Sverige. Åker man utomlands och begår brott så får man stå för det man gjort likväl som de som begår brott i Sverige får stå för det, här i Sverige.


377 bötfällda för offentligt kissande – bara i Skåne Bra jobbat skåne, när ska Göteborg börja? Passa också då på att bötfälla de som skräpar ner.

Eurovisionsschlagervinnaren kom hem till Norge igår och ångrade nog lite att han uppmanat norrmännen att möta honom på flygplatsen. “Herregud, vad har jag gjort?”

Tjejer tar anabola för att bli smala männen som sedan tänder på flickorna får en mer manlig kvinna men smal är hon och det är ju det viktigaste….  Magbloggen ska motverka smalhysterin, våga visa magen du också.


Idag åker jag till stan och käkar lunch med S, ska träffa Snorpan och kanske kan jag hitta Liise så jag kan lämna tillbaks hennes skolåda (Sex & the City)


Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Next Post

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »