• Posts from Asiatour: AsiaTour

  We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Folkmord

Palestinierna är instängda och kan inte komma någonstans, då sätter man in raketer och skjuter rakt in bland kvinnor och barn. Jag jämställer vad de gör just nu med vad nazisterna gjorde mot dem under andra världskriget! Man dödar civila, kvinnor och barn, hjärtlöst och man gör det från luft, land och hav! Antalet döda stiger87 av de 500döda är barn och antalet stiger medans du läser detta inlägget. Folk är desperata och vill därifrån men har ingen chans att fly.

Själv är jag pacifist och tror på att göra mot andra vad man vill att andra ska göra mot dem. Dock verkar det som att israelerna missuppfattat det hela lite för de gör idag vad som tidigare gjorts mot dem.

Allt går enligt planerna hävdar man från israeliska armén…

Världen protesterar men bryr man sig? Nej inte ett dugg: Fortsatta protester mot Gaza-kriget, I stockholm demonstrerade man utanför Israels ambasad på söndagen, I Göteborg demonstrerade man> i lördags. Redan i går samlades människor för att protestera. London, Madrid, Amsterdam, Aten, Berlin, Milano, Ankara, New York, Köpenhamn – listan på städer där protestropen mot Israel skallade var lång. De flesta tågen inleddes redan innan Israels markoffensiv blev känd.”

Reinfeltd har också uttalat sig nu och kräver omedelbar vapenvila och att gränserna öppnas upp för hjälp.  Båda sidor måste sluta!  Ohly säger: “Israel är på väg att förvandla Gaza från världens största fångläger till världens största gravfält.

Gemensamt från omvärlden är kravet på vapenvila och Sverige, Frankrike och Tjeckien ingår i den fredsdelegation som idag rest till Mellanöstern. Carl Bildt tror att det kan komma att behövas en internationell övervakning för att bevara freden.

Besvikelse över att Barack Obama inte uttalat sig men den amerikanska senaten ställer sig bakom attacken mot Hamas.

Hela historien från 1896. (enligt Svd.se)

Slutligen: självklart är det inte ens fel att två träter men det Israel gör just nu i Gaza är fruktansvärt och borde stoppas omedelbart. Att medvetet döda barn och civila på detta sättert är grymt och det närmaste man kan komma utrotning idag. Våld löser ingenting, det skapar bara mer våld, det kan vi kosntatera efter att ha läst historien.

Sydsvenska, Svd, DN, GP, Aftonbladet, Expressen, Metro

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »