• We cannot load blog data at this time.

 • Can you make money on the beach

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Bloggerfy

 • Recent Comments

 • Categories

 • Recent Posts

 • Meta

Dagen idag

Så idag, jag har  varit på den avdelningen jag kommer att ligga på efter min operation efter påsk och där har jag träffat sköterskor och tagit prover, jag har även träffat läkaren som ska operera mig och narkosläkaren som ska söva mig och vi pratade om smärtlindring efter operationen (morfin, muahaha).

Sen har jag ätit lunch och fikat också, på avdelningen och tagit en tur till röntgen för att kontraströntga min buk samt röntga min lungor (på det vanliga sättet)

Detta gör man för att kolla så att det bara är livmodern och lymfkörtlarna de ska ta, ska de gå in så är det ju bra att de tar allt man kan hitta direkt så jag slipper göra fler operationer.

Sen lovade min läkare mig att om inte de där dropparna kiss som kommer när man nyser blir bättre efter operationen så fixar hon det om 6 månader och det är  också ett stort jippie för det är jobbigt!

Det var en mycket bra dag idag och jag kommer garanterat att vara i trygga händer på avd 68. Människorna som jobbar där har ju hamnat helt rätt i livet och var i princip helt fantastiska!

Är det någon som kontraströntgat sig förresten, vad märkligt det var för jag blev varm i underlivet av kontrastvätskan, som om någon hälllde varmt vatten därnere och det kändes som om jag kissat ner mig.. 4 ggr (4 sprutor vätska). Alltså vad nyfiken man blir på vad det är i kroppen som reagerar på just det viset och ger den effekten!? :)

Nåja, jag har sovit en stund och nu ska jag åka till jobbet, jag har 5-nättersveckan framför mig men sen är det bara 1 natt till efter det och sen ska jag vara “ledig” till slutet av maj (i princip, om man kan kalla det ledig)


Det är tråkigare att vara pappa än mamma, en pappa kan inte ha kjol eller bära behå på överkroppen. – Linn  år.

Kanske gillar du dessa också:

Följ mig på BlogLovin.

Previous Post
Next Post

Rasism, personliga kränkningar/påhopp och falska email gör att jag inte publicerar din kommentar. Älskar snälla kommentarer och sakliga diskussioner ;)

 • Translate:

 • krulli

  Jag sålde nästan allt jag ägde och befinner mig nu på resande fot. Kommer att leva på sparade pengar, försöka ta ett digitalt jobb, förhoppningsvis och njuta av livet som det ska njutas.
  JAG har hoppat av ekorrhjulet och försöker leva livet så som det ska göras. Njutningsfullt, livfullt och utan en massa saker som tynger.
  Har du frågor är du välkommen att maila mig!

  Just nu är jag i Langkawi, Malaysia. Har varit i Bangkok, Dan Nok, Hong Kong, Koh Lipe och Vietnam sen jag kom hit. Nästa resa går till Koh Lipe.

  Hade en fantastisk resa planerad till Laos - Thailand - Cambodia - Vietnam men den får vänta till ett annat år.

  Fanbrev skickas hit

  På hösten 2011-vintern 2012 var jag på drömresan med min dotter.
  Bara så du vet; jag publicerar inte rasistiska eller kränkande kommentarer på min blogg.

  Vi har vågat;
  MagBloggen™

  Jag är med i Blogg100-utmaningen. dvs blogga varje dag i 100 dagar.
  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 • Länkar

  Twingly BlogRank

  Twingly Blog Search
  link:http://www.krulli.se/ sort:published
  Recent linking posts

  Besökstoppen

 • Tags

 • Smått och gott


  bloglovin

  krulli
  Blogvertiser

  [Valid RSS]  Translate »